Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Oι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" στις ραγδαίες εξελίξεις από τα ξημερώματα του Σαββάτου και συνεχίζουν

 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50514_171991704350_5721556_n.jpg
Οι κρίσιμες εθνικές στιγμές που διανύει η χώρα απαιτούν νηφαλιότητα, ψυχραιμία και σωστή ενημέρωση. Ο ελληνικός λαός κλήθηκε αιφνιδιαστικά να αποφασίσει με ένα «Ναι» ή με ένα «Όχι» επί μιας συμφωνίας η οποία, πίσω από τα δυσνόητα τεχνικά χαρακτηριστικά, υποκρύπτει ένα δραματικό δίλημμα υπέρ ή κατά της Ευρώπης.
Oι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" έχουν καθήκον να παράσχουν στους πολίτες την ενημέρωση που χρειάζονται ώστε να αποφασίσουν σωστά για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.
Oι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"  έχουν διαγράψει μια ιστορική 5ετή πορεία στο χώρο της μαζικής ενημέρωσης, η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα ανταποκριθούν ακόμα μια φορά χωρίς να προδώσουν τις αρχές του που πρεσβεύουν. Τηρούν τις συμφωνίες του. Όπως αυτή που έχουν συνομολογήσει με τους αναγνώστες τους, να παρέχουν  σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση.
Oι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"  από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό η πρόταση για δημοψήφισμα, κάλυψαν και συνεχίζουν να καλύπτουν τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. παραμένοντας  στις επάλξεις της ενημέρωσης, προβάλλοντας τη ροή των γεγονότων κυριολεκτικά εν  την γενέσει τους. Για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε με την ενημέρωσή σας από το ιστολογιό μας σας απευθύνουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ευχαριστώ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ