Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΤΕΕ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με τα χθεσινά έκτροπα στο ΤΕΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι «δημοκράτες» του ΣΥΡΙΖΑ αφού εισέβαλαν στα γραφεία του ΤΕΕ, δια της βίας και των απειλών παρεμπόδισαν τα μέλη της Δ.Ε. να πάρουν απόφαση για συμμετοχή του ΤΕΕ σε επιτροπή υποστήριξης του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. 
Η ορατή πλειοψηφία υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας σε όλη την κοινωνία φοβίζει κάποιους, οι οποίοι -συμπεριφερόμενοι με αυταρχισμό και αντιδημοκρατικές μεθόδους, κλειδώνοντας πόρτες και απαγορεύοντας την οποιαδήποτε λήψη απόφασης- επιδιώκουν να εκβιάσουν και να δημιουργήσουν συνθήκες διχασμού.
Καταδικάζουμε με τον πλέον σαφή και απερίφραστο τρόπο τα έκτροπα που συνέβησαν στο ΤΕΕ, τους αυταρχισμούς και τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που επιλέγουν ορισμένοι για να προπαγανδίσουν εναντίον του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας.