Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

http://www.zougla.gr/politiki/article/entoni-kinitikotita-sto-maksimou---plirofories-gia-protovoulia-tsipra
Σε ετοιμότητα ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας της Ελλάδας, μετά τη δωδεκάτη νυxτερινή, κ.Αλέξης Τσίπρας για το ταξίδι διαφυγής του στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.
Ένα ταξίδι που σύμφωνα με τις μεταδιδόμενες πληροφορίες από χθες το βράδυ ετοιμάζεται και μπορεί να έχει δύο καταλήξεις διαφυγής της Ελλάδας του κ.Τσίπρα. Διαφυγή για την Ελλάδα από τον κ.Τσίπρα εντός ευρώ και διαφυγή του κ.Τσίπρα από την Ελλάδα εκτός ευρώ. 
Η πρώτη διαφυγή είναι μία συμφωνία  την ύστατη στιγμή για το καλό της Ελλάδας με την υπογραφή Τσίπρα, με απροσδιόριστα πλέον δισεκατομμύρια μέτρα εις βάρος του λαού ώστε να ανοίξουν κάποτε ξανά οι Τράπεζες και να σταματήσει ο διεθνής εξευτελισμός του ελληνικού λαού στις ουρές των ΑΤΜ. Να σταματήσει η σημερινή διάλυση της οικονομίας της χώρας και η αυριανή ανατίναξη κάθε κοινωνικού ιστού. Αποτέλεσμα η συνθηκολόγηση Τσίπρα και η σωτηρία της Ελλάδας από τον κ. Τσίπρα.
Ένα σενάριο πολύ καλό για να είναι αληθινό παρά τη συνεχή προβολή από τα μέσα ενημέρωσης μίας εικόνας όπου ο Έλληνας Πρωθυπουργός πασχίζει ειλικρινώς για να αποτρέψει αυτό που προκάλεσε ο ίδιος ήδη στις ζωές των Ελλήνων και κυρίως των ανήμπορων να αντιδράσουν περήφανων γερατειών.
Η δεύτερη διαφυγή και η πιθανότερη είναι η καταγραφή της χρεοκοπίας Ελλάδας στον 21ο αιώνα, τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουλίου  2015 και η επακόλουθη χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών με τον Πρωθυπουργό της χώρας εκτός Ελλάδας. Η χρεοκοπία της Ελλάδας στα χέρια του κανενός. Με ένα non paper. Η Ελλάδα κυβερνώμενη από το εξωτερικό μέχρι να βρεθεί ο Πρωθυπουργός που θα την επαναφέρει σύντομα εντός ευρώ. Αποτέλεσμα η αποπομπή Τσίπρα και η σωτηρία της Ελλάδας από τον κ.Τσίπρα.
Ο κ.Τσίπρας, συνειδητά ή μη αδιάφορο, συνέχισε την πολιτική των προκατόχων του κρύβοντας από το λαό την αλήθεια και καθυστερώντας κάθε αναγκαία αλλαγή στην κοινωνική και οικονομική διάρθωση της χώρας. Αποτέλεσμα η αποτίμηση πλέον της Ελλάδας οικονομικά εκτός ευρώ και σε τιμές κατώτερες των βαλκανικών χωρών του πάλαι ποτέ ένδοξου κομμουνισμού.
Ο κ.Τσίπρας αρνήθηκε να καταδικάσει την κρατική επιχειρηματικότητα και τον κρατικό στρατό, αρνήθηκε να αντιταχθεί στα καρτέλ της κοινωνίας και απείλησε την παγκόσμια κοινότητα με τον πατριωτικό θάνατο των Ελλήνων. 
Ο κ.Τσίπρας τα λογάριασε όλα πλην ενός. Το αίσθημα αυτοσυντήρησης ενός λαού που από αύριο θα μιλήσει.
Καλό ταξίδι κ,.Τσίπρα, για το καλό της Πατρίδας...
 
thedayaftergr.blogspot.gr