Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ



http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/t-708_31.jpg?itok=-MnpZx5RΟ Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, για την εκλογή του κ. Γιώργου Στασινού στη θέση του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

Η Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εξέλεξε χθες με σημαντική πλειοψηφία ένα νέο άνθρωπο να ηγηθεί του κλάδου των μηχανικών στη χώρα. Η νίκη του επικεφαλής της παράταξης ΔΚΜ – Ανανέωση Πρωτοπορία Γιώργου Στασινού, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία που στέλνει ισχυρό  μήνυμα ανανέωσης σε πρόσωπα και νοοτροπίες. Αποδεικνύει πως οι άξιοι και ικανοί, όσοι  λειτουργούν στη βάση παραγωγικών ιδεών και σύγχρονων αντιλήψεων για το μέλλον των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, μπορούν να πετύχουν ευρύτερες συναινέσεις. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.