Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Πρεμιέρα της Κορίνθου! ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΩΡΑ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σε ουδέτερη έδρα θα αγωνιστούν ουσιαστικά οι παίκτες της Παναχαϊκής 
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα play-off ανόδου για τη Super League με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής.
Σημαντικότερο παιχνίδι από τα τρία, αυτό στο Αλκαζάρ όπου η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει προβάδισμα δέκα βαθμών από την 3η θέση της βαθμολογίας και αν πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του κάμπου θα αυξήσει την απόστασή της στους 13 βαθμούς και έτσι πολύ δύσκολα θα υπάρξει το περιθώριο για ανατροπές.
Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής έχει ανάλογο στόχο και θέλει τη νίκη στη Ριζούπολη όπου φιλοξενείται από τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να κρατήσουν της λίγες ελπίδες τους για την άνοδο.
Τέλος αν για κάποιο λόγο ξεχωρίζει ο αγώνας μεταξύ Παναχαϊκής και Ολυμπιακού Βόλου, αυτός είναι ότι πρόκειται για το πρώτο ματς που δίνει η Παναχαϊκή με έδρα την Κόρινθο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσέλευση θεατών που θα έχει ο αγώνας.

Πρόκειται για τις ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει τη χειρότερη εκκίνηση, με τον Ολυμπιακό να έχει μαζέψει έναν βαθμό και την Παναχαϊκή κανένα. Οποιος ηττηθεί, θα μείνει μόνος στον πάτο της βαθμολογίας. Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ηρακλή, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να προσδοκά σε νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα στη μάχη της 3ης θέσης για ευνόητους λόγους.

Ένας παλιός ποδοσφαιριστής της Κορίνθου, ο Χρήστος Καρσιώτης, ανέλαβε πόστο στο τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής.
Ο Καρσιώτης αναλαμβάνει βοηθός του γενικού αρχηγού στην ΠΓΕ Κόρινθος, όπως έχει μετονομαστεί πλέον η Παναχαϊκή. Παράλληλα, ανακοινώθηκε συμφωνία με εταιρεία catering για τη σίτιση της ομάδας, όταν διαμένει στην Κόρινθο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
1. Βοηθός του γενικού αρχηγού στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΠΓΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ αναλαμβάνει ο παλαιός ποδοσφαιριστής της Κορίνθου Χρήστος Καρσιώτης.
Ο Χρήστος Καρσιώτης θα είναι αύριο ( σήμερα) μαζί με τον Ποτή Τσιριμπή στον πάγκο της ομάδας.
2. Με ενέργειες  του Δημάρχου Κορίνθου Αλέξανδρου Πνευματικού τα πανελληνίως Catering Πιέτρης ανέλαβαν την σίτιση της ομάδας, όταν αυτή θα διαμένει και θα μένει στην Κόρινθο.
Για το λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερη διαμόρφωση χώρου στο στάδιο της Κορίνθου  ώστε οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μετά την προπόνηση να δειπνούν όλοι μαζί.
Η σίτιση των ποδοσφαίρου είναι χορηγία προς την ποδοσφαιρική μας ομάδα Catering Πιέτρης.

 ΠΛΕΪ ΟΦ
 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
18:00  Λάρισσα - ΑΕΚ
17:30 Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής (ΟΤΕ ΤV)
18:00 Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου (ΟΤΕ ΤV)

Football League play out: Το ντερμπι της Πελοποννήσου

Η αναμέτρηση της Ερμιονίδας με τον Παναιγιάλειο, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των play out της Football League, στο Νότιο όμιλο. Στο πελοποννησιακό ντέρμπι ο νικήτης φεύγει μόνος πρώτος. Στον Παναιγιάλειο ο στόπερ Δημήτρης Ακπαρίδης υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο των μπαράζ.

Από εκεί και πέρα, στον Ταύρο, η Καλλιθέα υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών και μοναδικός στόχος για τις δύο ομάδες είναι η νίκη, προκειμένου να προλάβουν το… τρένο της παραμονής, όπως και στο Μενίδι, ο Αχαρναϊκός που παίζει με την Επισκοπή που έχει υποβιβαστεί.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των play out:
Νότιος όμιλος
Ερμιονίδα - Παναιγιάλειος (17:30)
Αχαρναϊκός - Επισκοπή (17:30)
Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών (17:30)