Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗΣ

Ένα τροχαίο με θύμα τον δημοσιογράφο Λάκη Γιαννιδάκη σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Κορίνθου στην οδό Δαμασκηνού (κοντά στα φανάρια).
Ο γνωστός δημοσιογράφος του sfedona.gr,  οδηγούσε τη μηχανή του στον κεντρικό δρόμο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που διέσχιζε κάθετα το δρόμο  καθώς επιχειρούσε να βγει  εκείνη την ώρα από το πάρκινγκ επιχείρησης πλυντήριο αυτοκινήτων.
Ο Λάκης Γιαννιδάκης τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Ύστερα από εξετάσεις , σήμερα το πρωί οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα για να χειρουργηθεί στο νοσοκομείο Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ την Παρασκευή . Εκεί θα τον παρακολουθεί και ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου , ο γνωστός Κορίνθιος καρδιολόγος κος Βλάσης Πυργάκης , λόγω του προβλήματος καρδιάς που αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια.
Εμείς εδώ από τους "Δυτικούς Κορινθιακούς ορίζοντες"  να ευχηθούμε ολόψυχα στον αγαπητό Λάκη , περαστικά, να γίνει γρήγορα καλά και να πιάσει και πάλι ... την σφεντόνα του
Τέλος , να μεταφέρουμε τις θερμές ευχαριστίες του Λάκη Γιαννιδάκη και της οικογένειάς του για το συγκινητικό ενδιαφέρον  των φίλων , συναδέλφων αλλά και όλου του κόσμου  .
Αλλά και τις εγκάρδιες ευχαριστίες του αγαπητού δημοσιογράφου στους γιατρούς , νοσηλευτές και προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.