Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΔΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ



http://www.epoli.gr/content/data/multimedia/images/demo/Tasoulas_Kostas_Yp_PA_ND.JPGΟ Συντονιστής της ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τασούλας, σχετικά με τη συνέχεια των αποκαλύψεων της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την απόφαση των Τσίπρα – Καμμένου για απευθείας ανάθεση εκσυγχρονισμού πολεμικών αεροπλάνων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τεράστιο θέμα ηθικής και ενδεχομένως νομικής τάξης δημιουργεί η αποδεδειγμένη σχέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Άμυνας με εταιρεία που είχε συναλλαγές με το υπουργείο. Οι σημερινές αποκαλύψεις που συσχετίζουν την ίδια εταιρεία με την προμήθεια των 500 εκατ. ευρώ για τα αεροσκάφη του Ναυτικού, στην εκταμίευση των οποίων η κυβέρνηση απαράδεκτα επιμένει, καθιστούν την απόλυση του Γενικού Γραμματέα μονόδρομο!