Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο 2ο ημίχρονο 2 - 0 την Ξάνθη


Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε τους φιλάθλους του με την απόδοσή του, κυρίως στο α΄ ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Είπε να σοβαρευτεί και νίκησε (vds)Στην επιστροφή του κόσμου τους στη Λεωφόρο για πρώτη φορά μετά τις 22/2 και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι «πράσινοι», αφού… πέταξαν ένα ακόμη πρώτο ημίχρονο φέτος, επικράτησαν, στην αναμέτρηση που άνοιξε την… αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Superleague, 2-0 της Ξάνθης με πλασέ του Καρέλη στο 67' και πέναλτι του Πράνιτς στο 90+4'
Οι Ακρίτες από την άλλη φάνηκε να έχουν πιο πολύ την προσοχή τους στραμμένη στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης (29/4) ενάντια στον Ηρακλή. Βέβαια ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα περιμένει με αγωνία το ιατρικό δελτίο, αφού οι Ομπόντο και Λισγάρας αποχώρησαν τραυματίες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (68' Νίνης), Καρέλης, Νάνο, Μπούι (46' Πράνιτς), Σίλντενφελντ, Πέτριτς (77' λ.τρ. Δώνης).
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Λισγάρας (53' λ.τρ. Καρυπίδης), Ομπόντο (80' λ.τρ. Βασιλακάκης), Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο (73' Τριάδης), Κλέιτον, Ράνος.