Κυριακή 26 Απριλίου 2015

“Η οικογένεια του Ολυμπιακού δοξάζει την Ελλάδα”

“Η οικογένεια του Ολυμπιακού δοξάζει την Ελλάδα” 
Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσαν ανακοινώσεις, “μοιράζοντας” συγχαρητήρια στις παίκτριες της ομάδας πόλο των “ερυθρόλευκων” με την κατάκτηση της Εuroleague.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης νικώντας στον τελικό (10-9) την πανίσχυρη Σαμπαντέλ και τόσο η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, όσο και ΚΑΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις, δίνοντας συγχαρητήρια στις θριαμβεύτριες.

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού:

"Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες, τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας και εύχεται ανάλογες επιτυχίες στην συνέχεια.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζει να δοξάζει την Ελλάδα και καλό θα είναι όλοι να παίρνουν μαθήματα από την ενότητα, την δύναμη και τις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων, όλων των αθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, του μεγαλύτερου και ενδοξότερου ελληνικού συλλόγου, του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.".

Η ανακοίνωση του μπασκετικού Ολυμπιακού:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει το γυναικείο τμήμα πόλο του συλλόγου για την ανεπανάληπτη επιτυχία του.
Τέτοιοι θρίαμβοι γιγαντώνουν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο και πιστοποιούν γιατί ο Ολυμπιακός μας, είναι Θρύλος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, στο τεχνικό τιμ και σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας που μας έκαναν υπερήφανους”.