Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ο Γ. Μοίρας κατακεραυνώνει τους «Ποταμίσιους»

Ο Γ. Μοίρας κατακεραυνώνει τους «Ποταμίσιους» 
 
Με αφορμή ανάρτηση στελέχους του κόμματος Ποτάμι για την επανάσταση του 1821, ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννης Μοίρας κάνει λόγο για εθνομηδενιστές και ζητά από τον Σταύρο Θεοδωράκη να τους... μαζέψει.
Η ανάρτηση ενός στελέχους του Ποταμιού, ήταν ικανή για να προκαλέσει την οργή του Γιάννη Μοίρα. Το μέλος της Πανελλήνιας επιτροπής του Ποταμιού, με αφορμή την επανάσταση του '21 γράφει ότι οι Μανιάτες και οι Έλληνες οπλαρχηγοί είχαν στήσει «μαύρη» αγορά στην πολιορκία των Τούρκων στην Τριπολιτσά. 
 facebook 1
Σε απάντηση του μέσω του facebook ο κ. Μοίρας ταυτίζει το στέλεχος του Ποταμιού με τον Τασιόπουλο και κάνει λόγο για εθνομηδενιστές που προσβάλλουν τους ήρωες της Πατρίδας μας.
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ:
«Για μαύρη αγορά με τους πολιορκημένους βρίσκονταν οι Μανιάτες στα τείχη της Τριπολιτσάς γράφει στέλεχος του Ποταμιού, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής. Αλλά και οι οπλαρχηγοί κάνανε νταραβέρι με τους πολιορκημένους πίσω από τις πλάτες των ατάκτων τους, τσεπώνοντας μπαξίσια.
Μετά το γνωστό Τατσόπουλο και τις απόψεις του για τον Κολοκοτρώνη, ακόμη μία στελεχάρα προβάλλει τα "διαπιστευτήρια" του κόμματος των εθνομηδενιστών, προσβάλλοντας τους ήρωες που σήκωσαν τα όπλα στην και έδωσαν λευτεριά στο Γένος και την Πατρίδα και κατ' επέκταση, προσβάλλοντας συνολικά την εθνική μας μνήμη και συνείδηση.
Να τους χαίρεσαι κυρ Σταύρο!!!».

Σύμφωνα με το Ποτάμι για νταραβέρι, μπαξίσι και μαύρη αγορά πήγαν στην Τριπολιτσά Μανιάτες & Οπλαρχηγοί.Εύγε Σταύρο!

Γραφείο Γραμματέα ΑΝΕΛΛ