Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η Βέροια «σκότωσε» τον ΠΑΟ

Η Βέροια «σκότωσε» τον ΠΑΟ, νίκες για ΟΣΦΠ, Αστέρα, Ξάνθη  «Αντίο» στις ελπίδες τίτλου είπε ο Παναθηναϊκός την Κυριακή, αφού, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. ηττήθηκε στη Βέροια από την τοπική ομάδα με 1 - 0 και πλέον βρίσκεται στους -9 βαθμούς από τον Ολυμπιακό και με ματς περισσότερο! 
Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στις κακές του εμφανίσεις κι όπως συνέβη στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, έτσι και σήμερα έφυγε χωρίς βαθμό από τον αγωνιστικό χώρο κι αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να χάσει την 2η θέση και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.
Η αποχώρηση του Χοσέ Γκρανέρο από τον πάγκο της Βέροιας αποδείχθηκε... ευεργετική. Με το Στέφανο Γαϊτάνο στο τιμόνι, η ομάδα της Ημαθίας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους με τον ταχύτατο Μπεν κι έφτασε σε μία μεγάλη νίκη, χάρις στην οποία «σφράγισε» σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.
Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 21΄, όταν ο Μπεν βγήκε απέναντι από το Στιλ, αλλά ο Βρετανός απόκρουσε σωτήρια με τα πόδια το πλασέ του Αφρικανού επιθετικού.
Στο 27΄ ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού απόκρουσε με διπλή προσπάθεια το δυνατό σουτ του Μπαργκάν, σε ένα πρώτο μέρος που οι «πράσινοι» απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους. Ενδεικτικό της τραγικής εμφάνισης της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου ήταν το γεγονός ότι σε ολόκληρο το πρώτο μέρος δεν είχε ούτε μία ευκαιρία και μόλις μία τελική προσπάθεια (!) προς την εστία του Καντιμοίρη.
Η ανωτερότητα της Βέροιας στο διάστημα αυτό επιβραβεύτηκε στο 36΄. Από το τραγικό λάθος του Τριανταφυλλόπουλου, που σε ένα ακόμη ματς απέδειξε ότι δεν είναι ο παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Μπεν πήρε τη μπάλα από τον Κάμπορα στην περιοχή του Στιλ και με διαφώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0.
Στο 47΄ και 50΄ ο Μπεν επιχείρησε να στείλει τη μπάλα προς την εστία του Στιλ, αλλά ήταν άστοχος, ενώ η πρώτη, ουσιαστικά, καλή στιγμή για το «τριφύλλι» καταγράφηκε στο 57΄, με το άσχημο τελείωμα του Καρέλη μέσα από την περιοχή.
Στο 88΄ ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» την ισοφάριση, μετά το κόρνερ του Πράνιτς και την απόκρουση του Καντιμοίρη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
ΒΕΡΟΙΑ
(Στ.Γαιτάνος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπαργκάν (45΄+1 Ντουμίτρου), Γεωργιάδης (64΄ Τάτος), Μπεν, Κάμπορα (76΄ Νέτο)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
(Γ.Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μέντες (46΄ Λαγός), Πράνιτς, Νίνης (58΄ Ατζαγκούν), Μαυρίας, Πέτριτς, Καρέλης (69΄ Κλωναρίδης)