Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Το «καρφί» του Κεγκέρογλου στο Βαρουφάκη

Ο Υπουργός που κρατάει τις τύχες τις οικονομίας της χώρας στα χέρια του και δεν ξέρει που είναι οι αποφάσεις
  http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/03/12/566161/main/Kegkeroglou.jpghttp://www.newsbeast.gr/files/temp/9025D31F2F7303D70BEFCEE44692924E.jpg


Στο στόχαστρο του Βασίλη Κεγκέρογλου μπήκε ο  Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, με τον Ηρακλειώτη Βουλευτή να αφήνει σαφείς αιχμές για τον τρόπο που… αναζητά τα επίσημα έγγραφα και τα πρακτικά της Βουλής.

Ο υπουργός είπε πως δεν μπόρεσε να βρει πουθενά την αίτηση για τη δίμηνη τεχνική παράταση που είχε υποβάλλει η προηγούμενη κυβέρνηση καθώς ο τέως υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης την είχε πάρει μαζί του στο εμπιστευτικό του αρχείο, κάτι που όμως δεν είναι παράνομο.

Και αυτό δεν ήταν το μόνο απίστευτο που αντιμετώπισε ο κ.Βαρουφάκης, αφού όταν ζήτησε από το προσωπικό του υπουργείου να του δώσουν ένα αντίγραφο της δανειακής σύμβασης, του 1ου Μνημονίου, έμεινε έκπληκτος από την απάντηση, αφού δεν υπήρχε πουθενά. Ετσι ο κ.Βαρουφάκης αναγκάστηκε να πάρει τηλέφωνο στο ΔΝΤ για να του στείλουν ένα αντίγραφο.
Ιδια περίπου κατάσταση και με αντίγραφο του 2ου Μνημονίου με τους υπαλλήλους του υπουργείου να κάνουν τρεις ημέρες για να το βρουν.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου πάντως απαντώντας στον κ.Βαρουφάκη του σύστησε στον υπουργό να μην ψάχνει το Μνημόνιο αλλού καθώς υπάρχει στα πρακτικά της Βουλής, ενώ συμπλήρωσε πως καλό θα ήταν να φέρει και ο ίδιος τη συμφωνία με τους εταίρους στη Βουλή ώστε να μπορέσουν να τη δουν οι Έλληνες Βουλευτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Χρήστος Στάμος