Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Στη Fruit Logistica στο Βερολίνο συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου



Στη διεθνή έκθεση φρέσκων και 

Εμφάνιση IMG_0615.JPGνωπών προϊόντων Fruit Logistica 2015 συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4 - 6 Φεβρουαρίου 2015 στο Βερολίνο.

Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, φιλοξενήθηκαν Πελοποννησιακές εξαγωγικές επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε εμπορικούς επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο και σε μεμονωμένους επισκέπτες.
Εμφάνιση IMG_0620.JPG
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Μαντάς, ο οποίος από κοινού με τους επιχειρηματίες προέβη σε επαφές με εκπροσώπους μεγάλων ευρωπαϊκών δικτύων διανομής και πώλησης αγροτικών προϊόντων, με εκπρόσωπους εξειδικευμένων εντύπων ενημέρωσης και με υπηρεσιακούς παράγοντες της ελληνικής Πρεσβείας στη Γερμανία.
Η έκθεση Fruit Logistica 2015 αποτελεί μια εκ των σημαντικότερων εκθέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο των νωπών και φρέσκων προϊόντων. Συνολικά φέτος συμμετείχαν 2800 περίπου εκθέτες από 83 χώρες και την έκθεση επισκέφτηκαν πάνω από 65000 εμπορικών επισκεπτών από 135 χώρες.
Η συντριπτική πλειοψηφία των εκθετών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη συμμετοχή τους στην έκθεση και από τις εμπορικές συναντήσεις που πραγματοποίησαν.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο θα διεκδικήσουν τη δυνατότητα η Πελοπόννησος να αποτελέσει την τιμώμενη Περιφέρεια σε μια από τις επόμενες διοργανώσεις της συγκεκριμένης έκθεσης, γεγονός που θα προβάλει σημαντικά τα ποιοτικά προϊόντα μας σε διεθνές επίπεδο.