Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Της έπεσε βαριά η προεδρία του Παυλόπουλου…


Της έπεσε βαριά η προεδρία του Παυλόπουλου…Η Γιάννα Δασκαλάκη Αγγελοπούλου πίεζε για μια θέση στα όσα διαδραματίζονται…
Η είδηση ότι το όνομά της φιγούραρε για τη θέση της Προεδρίας της Δημοκρατίας την έκανε να λάμψει ! Το γεγονός ότι έμεινε απέξω την πλήγωσε βαθιά .Τώρα κάνει τα πάντα για να πάρει μια θέση που να της ταιριάζει .

Η πρώην λαμπερή κυρία έχει πραγματικά πάθει παράκρουση που δεν μπορεί να είναι σε μια από τις θέσεις που θα συζητιούνται ή που θα έχουν θέση στα νέα των vip.
Εμφανίστηκε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν να διεκδικεί με την λαμπερή της παρουσία τα φώτα της δημοσιότητας.
Μέχρι και δήλωση έκανε για την στήριξή της στον Αλέξη Τσίπρα , μέχρι και τον συνάντησε , μέχρι και τον γιο της εμφάνισε από τα ξένα να υποστηρίζει την αριστερή κυβέρνηση πριν ακόμη γίνει κυβέρνηση . Και τι δεν έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου φτάνει να είναι στο πίσω μέρος του μυαλού των συριζαίων μήπως και την προτείνουν στα σοβαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του hellasforce η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη έπεσε σε βαθιά στενοχώρια όταν κατάλαβε τελικά ότι θα είναι εκτός από αυτό που επιθυμούσε πολύ αλλά κυρίως όταν έμαθε ότι ο Σύριζα προτείνει τον Παυλόπουλο άνθρωπο της δεξιάς Παράταξης για την θέση του Προέδρου.
Μάλιστα μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενε ότι θα γινόταν το θαύμα και τα μηνύματα που έστελνε όλον αυτόν τον καιρό προς το αριστερό στρατόπεδο θα έπιαναν τόπο .
Τώρα η σκέψη της είναι πως από μια κυρία με αίγλη και λάμψη στις διοργανώσεις μπορεί να γίνει μια άλλη Μελίνα Μερκούρη για πολλούς και διαφόρους προσωπικούς λόγους …
Εδώ θα είμαστε … 


hellasforce.com