Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Όλες οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Παυλόπουλου

Όλες οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Παυλόπουλου
«Βροχή» σχολίων προκάλεσε η επιλογή του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Βουλευτές και στελέχη όλων των κομμάτων αλλά και πρώην «πρωταγωνιστές» της πολιτικής σκηνής μέσω των social media εξέφρασαν την άποψή τους για την υποψηφιότητα Παυλόπουλου.
Πρώτος ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter έσπευσε να ευχηθεί «καλή εκλογή» στον Προκόπη Παυλόπουλο, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Φίλε Προκόπη, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής χαμογελάει από ψηλά. Θεός και λαός μαζί σου. Καλή εκλογή. Γράψε ιστορία!». Μάλιστα ανέβασε και μία παλαιότερη φωτογραφία στην οποία έχει έναν εναγκαλισμό με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.




Θετικό ήταν και το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου «εξαιρετική και εθνικά ωφέλιμη» και συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για την επιλογή του.
"Συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την εξαιρετική και εθνικά ωφέλιμη επιλογή του στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου" έγραψε στο Τwitter.
"Mε μεγάλη συγκίνηση έσφιξα στην αγκαλιά μου κι ευχήθηκα κάθε επιτυχία στον μελλοντικό πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, φίλο για 40 χρόνια", συνέχισε με νέο tweet.
Ωστόσο, η υποψηφιότητα Παυλόπουλου προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια του ΠΑΣΟΚ. Ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος  έγραψε στο twitter ότι θα προτείνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως τον «άνθρωπο που απορύθμισε τη δημόσια διοίκηση κ συνέβαλε στη δημιουργία της κρίσης».



Την απόφασή του να στηρίξει την πρόταση του Ποταμιού για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε στο twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.
Την δυσαρέσκειά του για την πρόταση του Πρωθυπουργού εξέφρασε και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος έγραψε στο twitter:
 «Ντρέπομαι για λογαριασμό του κ.Τσίπρα... "πες μου την επιλογή σου για ΠτΔ, να σου πω ποιος είσαι"», ήταν το σχόλιο του πρώην υπουργού.
«Eτσι, πάντα μπροστά (και αριστερά) !!! Και όπως μόλις είπε ο Τσίπρας ήδη το αισθανόμαστε...», έγραψε στο twitter ο εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής.
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Το ξέπλυμα Καραμανλή συνεχίζεται....», έγραψε ο κ. Μωραΐτης στο twitter.

enikos.gr