Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ευχαριστεί

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ευχαριστεί όλους τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες που στήριξαν και στην Κορινθία την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, οι οποίες έδωσαν την ιστορική νίκη στον πολιτικό μας σχηματισμό και στο λαό μας.
Σαν ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση, γιατί επιτύχαμε έναν εκλογικό θρίαμβο στην Κορινθία, εφόσον είμαστε ο μοναδικός νομός στην Πελοπόννησο που ο ΣΥΡΙΖΑ υπερκέρασε –και μάλιστα με 7 ποσοστιαίες μονάδες- τη Νέα Δημοκρατία!
            Παράλληλα, συγχαίρουμε ολόψυχα τους τρεις εκλεγμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –για πρώτη φορά εκλεγμένοι βουλευτές της Αριστεράς στο νομό μας- τη Μαρία Θελερίτη, το Γιώργο Ψυχογιό και το Φάνη Κουρεμπέ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Ξέρουν πολύ καλά -και το γνωστοποιούμε και σε όλους τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες συμπολίτες μας- ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και ότι θα αποτελούμε τους πολύτιμους αρωγούς στην προσπάθεια τους αυτή. Συγχαίρουμε επίσης και τους συνυποψήφιους τους, το Θοδωρή Βασιλακόπουλο, τη Νούλα Κουρούκλη και τη Δήμητρα Λυμπεροπούλου, που έδωσαν με αυταπάρνηση τον «αγώνα τον καλό» και μαζί με τους εκλεγμένους βουλευτές μας επέδειξαν ένα πρωτόγνωρο ήθος συλλογικού αγώνα καθόλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, που αποτελεί εχέγγυο για την περαιτέρω παρουσία μας στην Κορινθία!
            Διαβεβαιώνουμε τέλος, ότι ως οργάνωση είμαστε πάντα στη διάθεση των πολιτών της Κορινθίας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εφαρμοστεί στο ακέραιο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και για την Κορινθία. Τους καλούμε όλους να συμπράξουν με τις προτάσεις τους και την ενεργητική τους συμμετοχή προκειμένου να εμπλουτίσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις και να ενδυναμώσουν τις οργανώσεις μας και τον αγώνα μας