Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η Ζωή έστησε 30’ τον Μεϊμαράκη αλλά εκείνος την περίμενε με ανθοδέσμη

Η Ζωή έστησε 30’ τον Μεϊμαράκη αλλά εκείνος την περίμενε με ανθοδέσμηΜε μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε στο ραντεβού της με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά το... στήσιμο καθόλου δεν ενόχλησε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Εκείνος, σε μια επίδειξη πολιτικού πολιτισμού (που πολύ έλειψε και συζητήθηκε τις προηγούμενες μέρες) την περίμενε στην πόρτα με μια μεγάλη ανθοδέσμη, την οποία αποτελούσαν λευκά τριαντάφυλλα και άσπρες και κόκκινες τουλίπες και ακολουθώντας το dress code της νέας κυβέρνησης, χωρίς γραβάτα.



Η κα Κωνσταντοπούλου σήμερα επέλεξε total black look, ένα ντύσιμο συντηρητικό, σε αντίθεση με το λαχανί παλτό και την φούξια παντελόνα με τα οποία εμφανίστηκε στην τελετή ορκωμοσίας της κυβέρνησης, προκαλώντας πλήθος σχολίων.
Ήταν η πρώτη συνάντηση της κας Κωνσταντοπούλου με τον Βαγγέλη Μεϊμάράκη μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα πως θα προτείνει τη δυναμική βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την θέση του Προέδρου της Βουλής.

Όπως είπε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής αυτή θα είναι μια πρώτη άτυπη ενημέρωση, πριν από την επίσημη όταν η κα Κωνσταντοπούλου αναλάβει τα καθήκοντά της, αφού πρώτα εκλεγεί από τη Βουλή.  Στην άτυπη συνάντηση ήταν παρών και ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης.Η κα Κωνσταντοπούλου ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν στην λειτουργία της Βουλής και σε τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Μέσα στην ημέρα Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι συνεργάτες της θα έχουν και συνάντηση με γενικό γραμματέα της Βουλής, Θανάση Παπαϊωάννου, ο οποίος θα την ενημερώσει με περισσότερες λεπτομέρειες για θέματα Κοινοβουλίου.

Η συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι.

newsit.gr