Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Η θεσμική εκτροπή του Koroϊdemos, δείγμα νεο-φασισμού

tsipras-apostates-fasismos
O Koroϊdemos της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, χτες κατά τη συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, έδωσε ακόμη ένα στίγμα της νέας άθλιας επικοινωνιακής τακτικής που αφορά στο να χαρακτηρίσει ως αποστάτες τους 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Cool Αλέξης, φαίνεται πως δεν είναι και τόσο Cool πλέον. Διολισθαίνει θεσμικά, καθημερινά, πρώτα με την άρνησή του να συναντήσει τον Βενιζέλο ως αρχηγό κόμματος στο πλαίσιο εθνικής συναίνεσης και τώρα ορίζοντας ως αποστασία το συνταγματικό δικαίωμα του κάθε βουλευτή να ψηφίζει ότι θέλει.

O Koroϊdemos της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, έχει επηρεαστεί από το ταξίδι του στους Podemos της Ισπανίας και επιθυμεί να ρίξει την κυβέρνηση με κουβέντα πεζοδρομίου.. αλλά εντός της Βουλής.

Φασιστική νοοτροπία και ισχυρό δείγμα του τι ακολουθήσει αν από λάθος γίνει ο Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

Όσοι δεν τον ψηφίζουν αυτόν ή τις επιλογές του, θα χαρακτηρίζονται αποστάτες. Όσοι τον ψηφίζουν θα είναι οι αυλικοί και θα έχουν την εύνοιά του.

Μιλούμε για τον απόλυτο φασισμό, μιλούμε για τον νέο κύμα ρεβανσισμού από το κόμμα της απόλυτης διγλωσσίας.

Άντε με το καλό για την Ελλάδα πρώτη φορά «Αριστερά».

Υ.Γ.
Το πρόβλημα δεν βρίσκεται (μόνο) στον Τσίπρα... αλλά (κυρίως) στην κυβέρνηση που δίνει χώρο, χρόνο και άλλοθι με τις γκάφες και τις αναλγησίες της, στον κάθε Koroϊdemos.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr