Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Χ»ωρίς νικητή στο Αίγιο Παναιγιάλειος & Απόλλων Σμύρνης



http://sportgame.gr/wp-content/uploads/2014/12/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%B3-615x377.jpg Και τι δεν είχε το απογευματινό ματς της Δευτέρας (1/11), Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Superleague; Καθυστέρηση μισής ώρας στην έναρξή του λόγω της πτώσης του ρεύματος στους Πυλώνες του δημοτικού σταδίου του Αιγίου. Δύο γκολ, πλειάδα χαμένων ευκαιριών εκατέρωθεν, αποβολή των δύο προπονητών, Μουράτ Σεροπιάν και Νίκου Κωστένογλου αντίστοιχα στο 88' για μεταξύ τους διένεξη και αγωνία μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αυτό που δεν είχε, όμως, - για να απαντήσουμε και στο ερώτημα που μόνοι μας θέσαμε – ήταν νικητή. Παναιγιάλειος και Απόλλων έμειναν στο 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε από το α' ημίχρονο.
Στο 15' με κεφαλιά του Ιωάννου σε εκτέλεση κόρνερ του Ουρτάδο (είχε δοκάρι στο 30΄) άνοιξαν το σκορ οι Αιγιώτες, με την «ελαφρά ταξιαρχία» ν' απαντά στο 45+1' με προβολή του Φαρινόλα σε εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον.
Πλην των δύο γκολ, όπως αναφέραμε, απωλέστηκαν και άλλες ευκαιρίες για κάποιο τέρμα από τις δύο ομάδες, με το ρυθμό στο ματς (πάνω – κάτω η μπάλα) να φέρνει και ένταση, η οποία, μάλιστα, εκτονώθηκε μεταξύ των δύο προπονητών στο 88' όταν Μουράτ Σεροπιάν και Νίκος Κωστένογλου διαπληκτίστηκαν (λεκτικά) με αφορμή την καθυστέρηση στην είσοδο του Βάντερσον που είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού. Αποτέλεσμα ήταν ν' αποβληθούν και οι δύο από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Με το βαθμό αυτό ο Απόλλων έπιασε στη 2η θέση και τους 13 βαθμούς τα Χανιά, ενώ ο Παναιγιάλειος πέρασε μόνος 4ος με 11 πόντους

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Τσατσαρής, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Σταμογιάννος (59' Νάστος), Ουρτάδο, Μπούνας, Σεχολάρι (67' Μίλιεβιτς), Σκαρτσίλας (80' Μπουρλάκης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (46' Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Λαγός, Νανία (64' Γεωργίου), Φαρινόλα (74' Κυβελλίδης), Ανγκούλο, Βάντερσον.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ