Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ό,τι δεν έζησε επίσημα η Ελλάδα το 1949, μετά τον ντροπιαστικό εμφύλιο της, επιστρέφει το 2015 ως μία κακόγουστη φάρσα της ιστορίας της. Το πιο αποτυχημένο μοντέλο διακυβέρνησης μίας χώρας στην παγκόσμια ιστορία διακηρύσσει ο κ.Τσίπρας ότι θα  επιβάλει στους Έλληνες με τη θέλησή τους.
Εθνικοποίηση τραπεζών, κρατικός αερομεταφορέας, νομισματική απομόνωση για αρχή και μπολσεβικικό στρατό και κοινωνική νομενκλατούρα για μετέπειτα. Ως  Τσάβες των Βαλκανίων έχει σκοπό να αποκόψει την όποια Ελλάδα από το ευρωπαϊκό κεκτημένο χαρίζοντας στους Έλληνες μία υπέροχη ζωή. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί κάποιος παρά να το δει στη μέγιστη μορφή του στη Λαοκρατική Δημοκρατία της Βορείου Κορέας για να καταλάβει τι φέρνει ο κ. Τσίπρας μαζί με τους συντρόφους του και τις θεωρίες τους. Πολλοί ήδη έχουν αρχίσει δυστυχώς να συναλλάσσονται ξεδιάντροπα για τη συμμετοχή τους στη νέα άρχουσα τάξη, που θα αστυνομεύσει και θα απολαύσει  τους καρπούς αυτής της επανάστασης. Που θα λατρέψει τον νέο ηγέτη της.
Φυσικά ο κ.Τσίπρας ήδη άρχισε περιέργως να μιλάει για μία Κυβέρνηση ειδικού σκοπού και να προετοιμάζει το έδαφος για την άρνηση, με κάθε μέσο, της Πρωθυπουργίας της Ελλάδας. Ο κ.Τσίπρας είναι πολύ αδύναμος για να αναλάβει την Πρωθυπουργία της Ελλάδας και να καταγραφεί στην ιστορία της ως ο πρώτος αριστερός Πρωθυπουργός της. Δεν αντέχει το βάρος της Ελλάδας και του λαού της. Κάποιο διακομματικό εξιλαστήριο θύμα θα βρεθεί για να διαχειριστεί τα μελλούμενα.
Γραφική υπό άλλες συνθήκες θα ήταν και η φωνή της κυρίας Ρεπούση όπου σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση απέναντι στις αγωνιώδεις ερωτήσεις της νέας γενιάς για το  γιατί η κυρία Ρεπούση προέταξε το διαφωτιστικό πνεύμα της Αριστεράς που θα λάμψει στις ζωές μας το 2015. Είναι πράγματι περίεργο για την κυρία Ρεπούση που κατάφερε και είδε στα νιάτα της αυτό το φώς στις στυγνές δικτατορίες του Στάλιν, του Χόνεκερ και του Χότζα και του αριστερού διαφωτισμού. Είναι επίσης περίεργο πώς δεν αντίκρισε τα τρομαγμένα βλέμματα των Ανατολικοευρωπαίων την δεκαετία του ‘90 όταν συνάντησαν την ελευθερία της Δύσης και έτρεχαν με χαρά στα ταχυφαγεία.
Δυστυχώς ο κ.Τσίπρας δεν έχει συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό το 17% που προσκολλήθηκε πάνω του σε μία νύχτα για να λουφάξει. Ο κ.Τσίπρας αποτελεί την αντίδραση της φύσης στην ολιγαρχική κλεπτοκρατία της γενιάς του Πολυτεχνείου που φούσκωσε τους λογαριασμούς της Ελβετίας και Αγγλίας και αναμένει ξανά τώρα μαζί του την ευκαιρία να γλεντήσει τα γεράματα της εις βάρος της μεθεπόμενης γενιάς της.
Γιατί για την επόμενη γενιά του Πολυτεχνείου, τη δύσμοιρη γενιά της αλλαγής και της επανίδρυσης, η ζωή χάθηκε σαν ένα ποντιακό ανέκδοτο της καταστροφής… 
 
thedayaftergr.blogspot.gr