Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Άρθηκε η ασυλία Κασιδιάρη – Παραλήρημα και χυδαιότητες Κασιδιάρη στη Βουλή - Οκτώ βουλευτές των ΑΝΕΛ "αθώωσαν" Κασιδιάρη, Παναγιώταρο, Μπαρμπαρούση, Μπούκουρα

Σάλος στη Βουλή! - Οκτώ βουλευτές των ΑΝΕΛ κατά της άρσης ασυλίας Κασιδιάρη, μετά το χυδαίο παραλήρημα! `Αθώωσαν` Παναγιώταρο, Μπαρμπαρούση, Μπούκουρα  Σάλο έχει προκαλέσει στη Βουλή η απόφαση "βόμβα" οκτώ βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ψηφίσουν κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου και μάλιστα ενώ είχε προηγηθεί το χυδαίο παραλήρημά του στη Βουλή με φωνές και βρισιές.

Μόλις επτά ημέρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι Μ. Χρυσοβελώνη, Τ. Κουίκ, Γ. Δημαράς, Κ. Δαμαβολίτης, Μ. Ουζουνίδης, Π. Χαικάλης, Μ. Κόλλια – Τραρουχά και Στ. Ξουλίδου δίνουν το στίγμα των προθέσεών τους και στηρίζουν ανοιχτά Κασιδιάρη και Χρυσή Αυγή.  Παρόν ψήφισε ο Γ. Αβραμίδης.

Οι ΑΝΕΛ έσπευσαν να... αθωώσουν και τους Χρυσαυγίτες Παναγιώταρο, Μπαρμπαρούση, Μπούκουρα καθώς ψήφισαν
"κατά"  οι Δημαράς, Δαμαβολίτης και Χαϊκάλης και "παρόν" οι Ουζουνίδης, Κουίκ, Χρυσοβελώνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:
ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Υπέρ 219, κατά 18, παρόν 1
ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ: υπέρ 222, κατά 13, παρόν 3


Κατά την ομιλία του για το θέμα της άρσης της ασυλίας του για την παράνομη καταγραφή με κάμερα της συζήτησής του με τον Τάκη Μπαλτάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης, εμφανίστηκε στη Βουλή με τους γνωστούς... τσαμπουκάδες, εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι παρενέβη προσωπικά στη δικαιοσύνη και αναφέρθηκε σε ηχητικά “ντοκουμέντα” που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του, όπως είπε.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα βίντεο 6 δευτερολέπτων που φέρεται να περιέχει τη φωνή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να λέει «πες στον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γ...ι»., με τον Γιάννη Τραγάκη να ζητά να μην καταγραφεί η φράση στα πρακτικά.
 Σύμφωνα με τους ισχυρισμού του κ. Κασιδιάρη το βίντεο αφορά τους προφυλακισθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ. Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τον ανεξάρτητο πλέον Ευστάθιο Μπούκουρα.

newsit.gr