Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπόμπολας "πυροβολεί" τον Ψυχάρη για το στοίχημα

Giorgos-Bobolas-Stavros-Psiharis
Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Μπόμπολας δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που εξαπέλυσε εμμέσως εναντίον του ο Σταύρος Ψυχάρης μέσω του “Βήματος της Κυριακής”, για το θέμα του στοιχήματος.
Και σήμερα, μέσα από το “Έθνος της Κυριακής”, ο έμπειρος εκδότης και κατασκευαστής περνάει στην αντεπίθεση, αφήνοντας με τη σειρά του αιχμές για τους λόγους που οδήγησαν τον Σταύρο Ψυχάρη στο να ανακινήσει το παραπάνω θέμα, και να υπερασπιστεί ουσιαστικά το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ γύρω από το στοίχημα.
Στην 4η σελίδα του “Έθνους της Κυριακής” υπάρχει βασικό άρθρο της εφημερίδας με τίτλο “Οι κήνσορες”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Αιφνιδίως το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σε παραδοσιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με εμφανή στόχο  να προασπίσουν την «κοινωνία» και τα «χρηστά ήθη» από την «αμαρτία του τζόγου», γράφει σήμερα το Έθνος σε άρθρο του με τίτλο «Οι κήνσορες».
«Αυτά εμφανώς. Διότι αφανώς οι επιδιώξεις είναι αλλότριες. Και διαφανείς για τους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ.  “Τζογάρουν” με την προάσπιση ενός μονοπωλίου που αναδεικνύεται σε τέρας. Το οποίο με την τεράστια οικονομική (και άλλη…) δύναμη που διαθέτει, μπορεί – κάτω από το τραπέζι – να εξασφαλίζει συμμαχίες και χειραγωγήσιμους φίλους.
Αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η δύναμη του τέρατος είναι ικανή να ενσωματώνει και ανα εξαγοράζει σε κάποιες περιπτώσεις αυτόκλητους συνηγόρους. Οι οποίοι a la carte προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.», σχολιάζει το Έθνος του Φώτη Μπόμπολα, αναφερόμενο στη στήριξη του Ψυχάρη στον ΟΠΑΠ, ο οποίος έχει καταγγέλλει τις ιντερνετικές εταιρείες ως παράνομες και ζητά την αφαίρεση των αδειών.
«Το πρόβλημα είναι προφανώς μεγαλύτερο. Προσφέρουν υπηρεσίες στη χώρα και στη Δημοκρατία; Ασφαλώς όχι. Πρώτον, διότι γνωρίζουν. Και δεύτερον, γιατί η Δημοκρατία ούτε ανέχεται, ούτε μπορεί να εκκολάπτει τέρατα. Τα οποία στη συνέχεια αδιαφανώς μπορεί να την τραυματίσουν. Ακόμη και να την κατασπαράξουν…”.
ysterografa.gr