Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Η "εκτέλεση" του Δημήτρη Δασκαλόπουλου από το "Βήμα" και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών...

Dimitris-Daskalopoulos
Πριν από μερικές εβδομάδες, το “Βήμα της Κυριακής” εξέπληξε με την επιλογή του να… βγάλει στη σέντρα τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο, ως εκπροσώπους της οικονομικής ελίτ που “φλερτάρουν” με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολούθησε το μέτωπο που άνοιξε ο Σταύρος Ψυχάρης με το Συγκρότημα Μπόμπολα για το θέμα του στοιχήματος, στον απόηχο των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Mega, για να έρθει σήμερα το πιο ηχηρό παράδειγμα “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών”, με την ουσιαστική “εκτέλεση” του Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Το “Βήμα της Κυριακής” παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό του τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ ως… φοροφυγά, που χρησιμοποιεί έναν δαίδαλο εταιρειών στο Λουξεμβούργο, για να πληρώνει λιγότερους φόρους.
Στο εσωτερικό της εφημερίδας υπάρχει δισέλιδο σχετικό ρεπορτάζ, με σκληρές και απαξιωτικές αναφορές για τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο, το χτύπημα κατά του οποίου είναι καίριο και με πολλαπλές επιπτώσεις για τη μάχη που φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη σε επιχειρηματικό επίπεδο, ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, και των πρόωρων εκλογών που προσδιορίζονται για τον Μάρτιο του 2015.
Με τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο “ξεδοντιασμένο”, ένας κεντρικός παίκτης του συστήματος βγαίνει εκτός, κάτι που εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι… περισσεύει χώρος για τους υπόλοιπους, στον πόλεμο ισορροπιών και επικράτησης, ειδικά στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, και υπάρξει σαρωτική πολιτική αλλαγή, με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
ysterografa.gr