Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τέλος στο θρίλερ της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης

Συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής - Το σημείωμα που έλαβαν οι γονείς της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα ΤρίποληςΤέλος πήρε το θρίλερ της απαγωγής μίας 27χρονης φοιτήτριας, υπόθεση που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, λόγω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων των απαγωγέων με την οικογένεια του θύματος και την ελληνική αστυνομία.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς της κοπέλας έλαβαν ένα σημείωμα, κατά το χρονικό διάστημα που η κοπέλα βρίσκονταν στα χέρια των απαγωγέων, το οποίο παρουσίαζε στοιχεία του γραφικού της χαρακτήρα.

Το ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο έφτασε με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο, ήταν ένας τρόπος για να πειστούν πως η κόρη τους ήταν καλά στην υγεία της κι οι άνδρες της αστυνομίας εκτιμούν πως ίσως μπορεί να ρίξει "φως" στην υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, όταν η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στην Αθήνα, έπεσε θύμα απαγωγής βραδινές ώρες. Η 27χρονη κοπέλα είναι ανιψιά του ισχυρού άντρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κ. Καϋμενάκη και συγκεκριμένα, κόρη της αδελφής του
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα εκτός από φοιτήτρια εργάζεται και σε νυχτερινό κέντρο. Κατά την διαδρομή προς την εργασία της έγινε και η απαγωγή.
Μετά από διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, η οικογένεια τελικά αποφάσισε να δώσει τα λύτρα. Από την πρώτη στιγμή, τις διαπραγματεύσεις έκανε ο πατέρας της κοπέλας, καθοδηγούμενος πάντα από τους ειδικούς διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς αρχικά ζήτησαν 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μετά από συζητήσεις κατέληξαν τελικά στο ποσό των 82.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  το ραντεβού για την καταβολή των λύτρων κλείστηκε σε σημείο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι και εκεί η οικογένεια άφησε τον σάκο με τα χρήματα. 
Τελικά η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε μόλις σήμερα το πρωί σε περιοχή στην Άνω Κυψέλη. Από το σημείο την παρέλαβαν οι γονείς της και ήταν υγιής. Όλη τη διάρκεια της απαγωγής, το κινητό της κοπέλας άνοιξε μόνο μία φορά, προκειμένου να βεβαιωθεί η μητέρα της πως είναι καλά στην υγεία της.

newsit.gr