Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Ολυμπιακός Άσσου πέρασε από το Σοφικό - Δοκιμασία στο Δερβένι γιά Δάφνη Εξαμιλίων κόντρα στον Πανευρωστινιακό

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Κορινθίας, άνοιξε σήμερα Σάββατο στις 3 το απόγευμα, σε Σοφικό και Κλένια.
 Με νίκη πέρασε από το Σοφικό ο Ολυμπιακός Άσσου, καθώς επικράτησε 0-3 του Πανσολυγειακού και διατηρήθηκε στη κορυφή της βαθμολογίας. 
  Στο γήπεδο της Κλένιας  η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου και ο Αετός Κρυονερίου μοίρασαν βαθμούς και τέρματα με το ισόπαλο 1 -1, ενώ στο ντέρμπι της ουράς στη Ξυλοκέριζα ανάμεσα στον Σαρωνικό Γαλατακίου και τα Ταρσινά '97, η ομάδα της Βόχας έκανε την ανατροπή καθώς επικράτησε με 1 - 2 στις καθυστερήσεις του αγώνα, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. 
 
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή με τον Πανευρωστινιακό να υποδέχεται στο "Κώστας Βυζάς" , στο Δερβένι την εκ των πρωτοπόρων Δάφνη Εξαμιλίων, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής Λεχαίου αντιμετωπίζει στην έδρα του τον ΑΟ Σολομού. Στο "Γιάννης Στέφας", στα Ίσθμια, ο Ισθμιακός στο τοπικό ντέρμπι αντιμετωπίζει την Περαχώρα, ενω στο Ζευγολοατιό η Δάφνη Πουλίτσας μάχεται τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου. Tέλος στο Κιάτο η Θύελλα Κ. Διμηνιού αντιμετωπίζει τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.

Η 5η αγωνιστική 
8-11-14 15:00 
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 0 -  3
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1 - 1
 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΤΑΡΣΙΝΑ '97 1 - 2

9-11-14 15:00 
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ -ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ