Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Αλωσε ξανά τον Ταύρο η Παναχαϊκή! - Οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής ( 1ος όμιλος) της Football League


Αλωσε ξανά τον Ταύρο η Παναχαϊκή! (vds)Ο Ταύρος της πάει...
Η Παναχαϊκή νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων τον Φωστήρα (σ.σ.: είχε νικήσει 2-0 για το Κύπελλο), αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας το πρώτο της διπλό!

Οι Αχαιοί νίκησαν 2-1 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία ήταν δικαιολογημένα...
Το σκορ άνοιξε στο 5' με τον Πατινιώτη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, έπειτα από φάουλ που εκτελέστηκε από μακρινή απόσταση με τη μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον σκόρερ, που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ...
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 66' όταν ο Μουστόγιαννης έβγαλε ωραία ασίστ στον Τσεμπέσι. Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων σάστισαν, ο τερματοφύλακας βγήκε και δεν βγήκε κι ο επιθετικός της ομάδας του Ταύρου έκανε το 1-1 στο 66'.
Ωστόσο, η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» με τον Μαρουκάκη να εξιλεώνεται στο 78' για το... άχαστο που είχε χάσει τρία λεπτά νωρίτερα. Ο Μπαλού έκανε εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά, πέρασε δυο αντιπάλους, έβγαλε την κατάλληλη στιγμή στον Μαρουκάκη κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ δεν λάθεψε αυτή τη φορά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Στο γήπεδο μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο Τάσος Μητρόπουλος και οι Τραϊανός Δέλλας, Βασίλης Μπορμπόκης και Νίκος Γκουλής, καθώς η Παναχαϊκή υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Ενωση.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γκέκας, Γρομιτσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Τεγούσης (72' Μπελέρης), Ψυχογιός (46' Σιώπης), Τσεμπέσι, Μεντί, Ράμα (83' Ποτουρίδης)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλμπι, Ντα Κόστα (59' Αναστασόπουλος), Γαντιάγκα, Μπαλού, Χαρτσιάς, Πατινιώτης, Μαρουκάκης, Ζλατκόφσκι (46' Σκερλετίδης)

Οι αγώνες στον 1ο όμιλο
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου
Φωστήρας - Παναχαϊκή 1 - 2

Κυριακή 9 Νοεμβρίου
Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών)
Ερμιονίδα - Επισκοπή (14:00, Γήπ. Κρανιδίου)
ΑΟ Χανιά - Καλλιθέα
Αχαρναϊκός - Πανηλειακός (15:00, Δημ. Αχαρνών)
  Δευτέρα 10 Νοεμβρίου
Απόλλων Σμύρνης - Άλιμος (18:00 OTE TV, «Γ. Καμάρας»)
Ρεπό: ΑΕΚ