Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η Δόξα Νέας Μανωλάδας πήρε πόντο στη Ζάκυνθο

Ζακυνθιακός-Δόξα Ν. Μανωλάδας 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Ζακυνθιακός και Δόξα Νέας Μανωλάδας στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
Το πρώτο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις και ήταν μοιρασμένο, με τη Δόξα να έχει μια ελαφριά υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έψαξαν το γκολ. Στο 78’ ο Κόλα με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Λιβέρη έκανε το 1-0 για τον Ζακυνθιακό. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 80’ η Δόξα ισοφάρισε με τον Ντεντόπουλο σε 1-1. Στο 88’ η ομάδα της Ηλείας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπίζου με δεύτερη κίτρινη.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Χαρακτινός, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Νίκου, Κωστάκης, Πάγια (57’  Κόλα), Βελιανίτης, Λιβέρης, Τσιφλίδης (68’ Μπαρμπαρούσης), Φωτιάδης (79’ Πέττας), Καραμαλίκης
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Τσιάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος Σ., Σωτηρόπουλος, Βατσής (70’ Ντεντόπουλος), Νικολόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μελετίδης, Πλαστουργός (53’ Νικολακόπουλος), Γούρμος (86’ Κοτσοκώλος)

Αύριο Κυριακή η αγωνιστική συνεχίζεται με το ντέρμπι ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Παναρκαδικό, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και οι αναμετρήσεις του ΑΟ Λουτρακίου με την Αχαϊκή, καθως και του ΠΑΟ Βάρδας με την Καλαμάτα.
Στους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος ο Ερμής Κιβερίου αντιμετωπίζει τον Αστέρα Μαγούλας και ο Μανδραικός τον Παναρκαδικό. Τέλος ρεπό έχει ο Βύζας Μεγάρων.

Οι αγώνες
Σάββατο 8/11
Ζακυνθιακός – Δόξα Μανωλάδας 1 - 1

Κυριακή 9/11
ΑΟ Λουτράκι – Αχαϊκή
ΠΑΟ Βάρδας – Καλαμάτα
Μανδραϊκός – Παναρκαδικός
Πανελευσινιακός – Παναργειακός
Ερμής Κιβερίου – Αστέρας Μαγούλας