Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

"Απόβαση" Παπαμιμίκου στην Κρήτη και... πόλεμος για τη συσπείρωση - : Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω στα δίκαια του Ελληνισμού

papamimikos1

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με στοχευμένες επισκέψεις και επαφές, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση της ΝΔ.
Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ως και εκ της θέσεως του επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, ηγείται της προσπάθειας της “γαλάζιας” παράταξης για πανστρατιά, με τις πρόωρες εκλογές να παραμένουν πάντοτε… επικίνδυνα στον ορίζοντα.
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δίνει έμφαση στη συσπείρωση της κοινωνικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων… χτυπούν καμπανάκι, για αποστασιοποίηση, απάθεια, αν όχι… οργή των “γαλάζιων” ψηφοφόρων, στον απόηχο της διακυβέρνησης της τελευταίας διετίας.

Papamimikos-ArkadiΣτο Αρκάδι βρέθηκε σήμερα Σάββατο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, για τους εορτασμούς του Ολοκαυτώματος, αλλά και στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.
Σε δηλώσεις του, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε τα εξής:
“Το Αρκάδι, είναι τόπος έκφρασης της Κρητικής Λεβεντιάς. Ένα σύμβολο ηρωισμού και ελευθερίας.
Είναι χώρος που εμπνέει εθνική ανάταση και περηφάνια.
Ας είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση:
Ματαιοπονούν όσοι περιμένουν υποχωρήσεις και παραχωρήσεις, είτε στην Κύπρο, είτε στην Ανατολική Μεσόγειο, είτε στο Αιγαίο. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα δίκαια και τα δικαιώματα του Ελληνισμού”.
ysterografa.gr