Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σαμαράς: Η παράταξη κράτησε όρθια την πατρίδα!

samarasonned

Στην ομιλία του για τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δεσμεύθηκε για έξοδο της χώρας από την κρίση και τα Μνημόνια.
«Η παράταξη κράτησε όρθια στην πατρίδα και βγαίνουμε οριστικά από την κρίση και τα μνημόνια» τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε:
«Δεν θα  επιστρέψουμε στα ίδια λάθη, βγαίνουμε από την κρίση για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Δεν θα επιτρέψουμε στη χώρα να ξανακυλήσει, τίποτα δεν θα χαλάσει το βηματισμό μας».
Στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις σπουδαίες όπως είπε “δράσεις της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, τα τελευταία χρόνια, που συνέβαλαν στη διαμόρφωση πολιτικών προς το συμφέρον της νεολαίας».
«Η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ, δίνουν μαθήματα δημοκρατίας. Γιατί είναι μάθημα δημοκρατίας να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με άλλους ανθρώπους με άλλες ιδέες και να κερδίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα των Πανεπιστημίων εξαπολύοντας επίθεση στις αριστερές φοιτητικές παρατάξεις.
«Η αιχμαλωσία των πανεπιστημίων τελείωσε. Η κοινωνία απορρίπτει κάτι τέτοιο, η πανεπιστημιακή κοινωνία και η κοινή λογική. Διεθνώς δεν υπάρχει πανεπιστήμιο που δεν φρουρείται. Αυτό δεν είναι δημόσια παιδεία είναι αρρώστια και τυραννία της μειοψηφίας» σημείωσε.