Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Η νέα "συγκατοίκηση" Χατζηνικολάου-Ρουσόπουλου

nikos-chatzinikolaou-thodoros-roussopoulos
Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πολλές φορές στο παρελθόν, ενώ ακόμη και την περίοδο που βρέθηκαν “απέναντι”, λόγω πολιτικής και δημοσιογραφίας, δεν ξέφυγαν από πλαίσια μετριοπάθειας και αξιοπρέπειας.
Σήμερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ανταμώνουν ξανά, με το άλλοτε πανίσχυρο Νο2 της διακυβέρνησης Καραμανλή να αναλαμβάνει θέση αρθρογράφου στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Αγορά”, που θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο ο Όμιλος Χατζηνικολάου.
Δεν διαφεύγει φυσικά της προσοχής ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα, συζύγου του Θόδωρου Ρουσόπουλου, ενισχύοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “Star”, που παρουσιάζει η γνωστή δημοσιογράφος, με τον εκδότη της “Real News” να έχει ρόλο κεντρικού σχολιαστή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, αρθρογράφοι της εφημερίδας “Αγορά”” θα είναι ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, που στο παρελθόν έχει… ανοίξει θέματα με τις απόψεις που κατά καιρούς διατυπώνει δημόσια, καθώς και ο Στέλιος Κούλογλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ysterografa.gr