Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Το ζήτημα που εγείρει ο Βορίδης για τον Καρατζαφέρη

voridis1

Ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ για την εμπλοκή του Γιώργου Καρατζαφέρη με τις δύο offshore και με την αγορά ελικοπτέρων Super Puma το 2000 τόνισε ότι «γεννάται ζήτημα γιατί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν ήταν καν πολιτικός αρχηγός, ήταν βουλευτής».
Ο κ. Βορίδης, τόνισε, πάντως ότι για την περίπτωση του αρχηγού του ΛΑΟΣ πρέπει να γίνουν «τα νόμιμα και ό,τι προβλέπεται».
Για το θέμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα υποστήριξε ότι θα υπάρξει τελική συμφωνία.

«Το Eurogroup συζητά τη λήξη του μνημονίου, είναι γεγονός αυτό. Γεγονός είναι ότι υφίσταται αξιολόγηση του προγράμματος, βαίνει όμως προς τη λήξη του, αλλά για να οδεύσει πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Γεγονός είναι ότι υπάρχει ανοιχτή συζήτηση, και πηγαίνουμε σε υποστηρικτική γραμμή που χαλαρώνει η επιτήρηση… Όλα αυτά είναι πραγματικότητες. Θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Ανοιχτό ζήτημα είναι το ασφαλιστικό, το χειρίζεται ο Γιάννης Βρούτσης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης.
Για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου τη Δευτέρα έκανε λόγο για «αριστερά του χαβιαριού» επικαλούμενος τον αντίστοιχο γαλλικό όρο (gauche caviar).

ysterografa.gr