Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Βεργέτης: "Συναγερμός στην Τρίπολη"

Βεργέτης: `Συναγερμός στην Τρίπολη`
 Στο... συναγερμό που έχει σημάνει η άφιξη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη αναφέρθηκε ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης και τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να "πληγώσει" τους "ερυθρόλευκους".
"Όταν ο πρωταθλητής έρχεται σε μια έδρα σημαίνει συναγερμός", είπε ο Στάικος Βεργέτης κι εξήγησε το... αυτονόητο: "Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μας φέτος, απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε φιλοδοξία να πληγώσουμε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι έχει ταλέντο και ποιότητα και αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας θα το πληρώσουμε. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δεν γίνεται να εστιάσεις σε έναν παίκτη συγκεκριμένα. Κοιτάμε συνολικά τη λειτουργία του Ολυμπιακού. Φυσικά έχει εξαιρετικές μονάδες, όπως ο Τσόρι, ο Φουστέρ και ο Μήτρογλου".

Ο 38χρονος προπονητής δήλωσε αισιόδοξος και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες: "Ασφαλώς και υπάρχει αισιοδοξία. Αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, καλύτερα να αλλάξουμε επάγγελμα. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Μάιντς στη Γερμανία, έχουμ σκοράρει σε όλα τα ματς. Θέλουμε να αμυνθούμε σωστά και οργανωμένα, όσο γίνεται καλύτερα, και να επιτεθούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα επιλέξουμε τη ζώνη άμυνας στο χώρο του κέντρου, όπως στα περισσότερα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να δώσουμε χρόνο και χώρο στον Ολυμπιακό να δράσει. Από εκεί και πέρα είναι στη δική μας ποιότητα και ταχύτητα να κάνουμε κάτι στις αντεπιθέσεις".