Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς Αφελάι στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

afelai_6_0
 Ένας νέος πονοκέφαλος προστέθηκε για το Μίτσελ καθώς ο Ιμπραίμ Αφελάι υπέστη διάστρεμμα και έμεινε εκτός για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, προκειμένου να προλάβει το ματς με την Γιουβέντους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρωί της Παρασκευής (31/10) την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναχώρηση για την Τρίπολη και το ματς με τον Αστέρα.
ADVERTISEMENT
Ο Αφελάι υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και προφυλάχτηκε εν όψει του ματς στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους. Ο Μπενίτες συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Μποτία προφυλάχτηκε, επίσης, λόγω του κρυολογήματος που τον ταλαιπωρεί.
Ο Τσόρι έκανε θεραπεία ξανά, ενώ ο Εντινγκά ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό και προληπτικά έμεινε εκτός, ενόψει του ματς με την Γιουβέντους.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ανάπτυξη παιχνιδιού, εν συνεχεία οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν την προπόνηση παίζοντας δίτερμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, όπου θα ταξιδέψει στην Τρίπολη. Αυτή αποτελείται από τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη, Φουστέρ, Γιαννούλη, Κασάμι, Μανιάτη, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβα.
Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο στις 11:00, ενώ οι τραυματίες θα ακολουθήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο τα προγράμματά τους.