Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ο “survivor” Μενέλαος Δασκαλάκης μίλησε στην ΟΝΝΕΔ (photo)

BvtV7zTCIAAZrKs.jpg-large 
Ο “survivor” Μενέλαος Δασκαλάκης μίλησε στη Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ για την ιδεολογία, την πολιτική πραγματικότητα και τον λαϊκισμό, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του ακροατηρίου του.
Ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων έχει καταφέρει να επιβιώσει στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας για περισσότερο από μια δεκαετία, με θέσεις ευθύνης και κρίσιμα πόστα, τόσο επί ηγεσίας Κώστα Καραμανλή, όσο και στα χρόνια του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Μενέλαος Δασκαλάκης θεωρείται πρόσωπο με απευθείας αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό, καθώς επί ημερών του Κώστα Καραμανλή είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος της καμπάνιας των χαμένων εκλογών του 2009, και νωρίτερα μέλος του πρωινού καφέ του Μεγάρου Μαξίμου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ και επικεφαλής της Πολιτικής Ακαδημίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Και επί ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά ωστόσο ο Μενέλαος Δασκαλάκης παρέμεινε στην πρώτη γραμμή, τόσο ως Γραμματέας Τεκμηρίωσης της Συγγρού, όσο και με πρωταγωνιστικό ρόλο στις προεκλογικές μάχες του 2012 και του 2014.