Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Mε «μπαλοθιά» του Πετρόπουλου στο 92' o ΟΦΗ 1 - 0 τον Παναιτωλικό

Ο Πετρόπουλος με το αριστερό, ο ΟΦΗ με το... δεξί
Με γκολ του Πετρόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να τον νικήσει στο Ηράκλειο 1-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Σε ένα μετριότατο παιχνίδι και μέσα στη ζέστη, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν. Στα αξιοσημείωτα, το πρώτο τάιμ άουτ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δόθηκε στο 27ο λεπτό για να δροσιστούν οι παίκτες.
Χαμένες πήγαν οι όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν και στο β΄ ημίχρονο, με κορυφαία το τετ-α-τερ του Καπέλ με τον Λορία στο 50'. Και έπρεπε να έρθει το 92ο λεπτό, για να «πάρει φωτιά» το «Γεντί Κουλέ».
Ο Πετρόπουλος ελίχθηκε στην περιοχή και με σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο να αποβάλεται για τον τρόπο που το πανηγύρισε.
ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Ραζάκ, Αρτόλα (71' Λαμπρόπουλος), Μεϊτέ, Μακρής, Στάθης, Μιλιάζες (81' Κουτσιανικούλης), Πετρόπουλος, Περογαμβράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρουμάνος, Κέβιν Μαρτίνες, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Νίκολας Μαρτίνες (92' Θεοδωρίδης), Μύγας (46' Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (63'