Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

UNFAIR AΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Σε ατόπημα προχωρά η απερχόμενη ηγεσία του δήμου 2 μήνες περίπου πριν αναλάβει ο νέος δήμαρχος και το νέο δημοτικό συμβούλιο.Το είχε κάνει το 2011 το ίδιο λάθος και το ξανακάνει το 2014.Προχωρά σε πλειστηριασμό της καντίνας στον  Άγιο Παντελεήμονα στα Σαρανταπηχιώτικα χωρίς να έχει τακτοποιήσει εκείνα όσα  χρειάζονται για να εκδοθεί άδεια λειτουργίας της καντίνας.Τέσσερα χρόνια τώρα δεν ήσαν αρκετά για να λύσουν το μεγάλο πρόβλημα με τις τουαλέτες.
Αδιαφορία,ανικανότητα δεν ξέρω τι να υποθέσω.Λυπάμαι τον άνθρωπο που θα     μπλέξει,όπως η κόρη μου,με την καντίνα.Δικαστήρια που ακόμα εκκρεμούν για την άδεια λειτουργίας είναι σε εξέλιξη και όταν παρακάλεσα τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Καραβά   να έρθει μάρτυρας και να εξηγήσει τους λόγους που δεν είχε εκδοθεί η άδεια ακόμα [ποίησεν  τη νήσσα].
Καλώ τον απερχόμενο Δήμαρχο να αναβάλλει τον πλειστηριασμό και να ξεκινήσει   τις διαδικασίες που απαιτούνται για την έκδοση αδείας λειτουργίας της καντίνας  ώστε να λυθεί το πρόβλημα για πάντα.
ΠΡΩΤΟΝ.Να τακτοποιήσει με τον νόμο το κτίσμα των τουαλετών.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ.Να μεριμνήσει ώστε να τοποθετηθούν πλακάκια στο εσωτερικό τους διότι χωρίς αυτά η υγειονομία δεν δίνει άδεια.
Τέλος τονίζω ότι το άρθρο αυτό το γράφω για να ενημερωθούν οι υποψήφιοι που θα πανε στην δημοπρασια και να λάβουν τα μέτρα τους αλλά και για να λυθεί για το καλό του πάρκου και του χωριού το πρόβλημα για πάντα.
Τέλος να μη μπω σε λεπτομέρειες τι καθεστώς επικρατούσε την προηγούμενη 10ετια στην καντίνα,ποιος πλήρωνε το ρεύμα λειτουργίας της,το νερο κτλ.  

ΙΩΑΝΝΗΣ  Δ  ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ