Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Ο Υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός κήρυξε την έναρξη του Diomidis Cup

Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, ο οποίος κήρυξε την έναρξη της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε... στο Άργος η τελετή έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παμπαίδων-DIOMIDIS CUP που θα φιλοξενηθεί στην Αργολίδα το διάστημα 6-11 Ιουλίου.


Το τελετουργικό ξεκίνησε με την παρέλαση των 21 ομάδων από την πλατεία του Αγίου Πέτρου μέχρι τους στρατώνες του Καποδίστρια.

Στην συνέχεια μετά την είσοδο και την παράταξη των ομάδων στο χώρο των στρατώνων ακολούθησε χαιρετισμός από τους:

Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Αδριανό, Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσο Χειβιδόπουλο, Δήμαρχο Άργους- Μυκηνων κ. Δημήτρη Καμπόσο, βουλευτή Αργολίδας κ. Δημήτρη Κοδέλα, πρόεδρο της ΕΑΠ/ΟΧΕ κα Κυριακή Μπακουλοπούλου, πρόεδρο του Διομήδη Άργους κ. Κώστα Βλαχοσπύρο και τον Πρόεδρο των δεσμών αίματος. κ. Δημήτρη Σελλή.
«Νέο κλειστό στο Κεφαλάρι Αργολίδας»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός στάθηκε στην «βαριά κληρονομιά που έχει η Αργολίδα για αυτό και είναι πόλος έλξης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Η πολιτεία στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες. Το χάντμπολ πρωταγωνιστεί στην περιοχή. Θα το βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο με την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στο Κεφαλάρι». Απευθυνόμενος στους μικρούς αθλητές είπε: «Είστε το αύριο, η ελπίδα της χώρας μας. Επιλέξατε τον πιο φωτεινό δρόμο αυτό του αθλητισμού».

Ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνων κ. Δημήτρης Καμπόσος τόνισε στην ομιλία του: «Η καρδιά του ελληνικού χάντμπολ χτυπάει ξανά στο Άργος. Πρέπει στην ζωή σας να βάζετε μεγάλους στόχους, μόνο έτσι θα γίνεται καλύτεροι. Ο αθλητισμός ανοίγει δρόμο στη ζωή του ανθρώπου».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και αντιπρόεδρος της ΟΧΕ κ. Τάσος Χειβιδόπουλος ουσιαστικά προανήγγειλε ότι «από του χρόνου το - DIOMIDIS CUP ανοίγει τα φτερά του και γίνεται ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά. Εμείς έμπρακτα στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και θα υπογράψουμε 5ετες πρωτόκολλο συνεργασίας για το τουρνουά και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει σε αυτό και ο Δήμος. Μεταφέρω και τις θερμότερες ευχές του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη».

Ο βουλευτής Αργολίδας κ. Δημήτρης Κοδέλας είπε: «Θα σταθώ στο ευ αγωνίζεσθαι που είπε η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας. Σε αυτή την ηλικία το βασικό είναι τα παιδιά είναι να αθλούνται».