Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

"Αγκαλιά" με την άνοδο στη Γ Εθνική ο ΠΑΟ Λουτράκι - Έχασε η 'Ιαλυσος στο Μεγάλο Πεύκο


Mε το απόλυτο των νικών στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο ΠΑΟ Λουτράκι κρατά στα χέρια του  το εισιτήριο για την εθνική κατηγορία. Σήμερα νίνησε στο "Θωδειο" Στάδιο Λουτρακίου επικράτησε με 4 - 2 επι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και ξέφυγε με +6 βαθμούς από την Ιάλυσο Ρόδου πού έχασε με 2 - 1 στη Νέα Πέραμο από τον τοπικό Άτταλο.
 Οι οράνιε αν και χρειάστηκε να ισοφαρίσουν δυο φορές και να και να κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο τη μεγάλη ανατροπή. Μαγική τριάδα Ζερβού- Σουσούνη - Αποστολάκη. 
Ο Κατσιγιάννης στο 4' ανοιξε το σκορ γιά την ομάδα του Μπογιατίου ,ο Σουσούνης ισοφάρισε στο 9' σε 1-1. Ο Βαζέχα στο 40' έδωσε το προβάδισμα στην φιλοξενούμενη ομάδα . Πάλι ο Σουσούνης στην εκπνοή του ημιχρόνου σημείωσε το 2-2. Στην επανάληψη ο Αποστολάκης στο 49 και το 57  εκανε τη μεγάλη ανατροπή με τελικό σκορ το 4 - 2. Πλήγμα για τους οράνιε η αποβολή με απευθείας κόκκινη του Μητσόπουλου στο 87. Ο αρχηγός Κώστας Αντωνίου τερματοφύλακας στα τελευταία λεπτά. . Τώρα ένα μολις βαθμό θέλουν οι οράνιε σε Ρόδο (την Κυριακή) ή Νέα Πέραμο (την επόμενη Τετάρτη) για να δουν το όνειρο της Γ εθνικης να γίνεται αληθινό!

 Στη Νέα Πέραμο ο Άτταλος επικράτησε με 2 - 1 επι τής Ιάλυσου Ρόδου. Ο Παρασίδης άνοιξε το σκορ γιά τον Άτταλο στο 52' , η ροδίτικη ομάδα ισοφάρισε στο 54' με τον Παφιάκη. Στο 72' σημειώθηκε ένταση στους πάγκους των 2 ομάδων με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον αγωνιστικό χώρο ο Γεν. Γραμματέας του Άτταλου Σ. Καραμπέτσος και ο προπονητης της Ιάλυσου, Αλέκος Αλεξανδρής. Στο 76' ο Τσεφεράκος σημείωσε το νικητήριο τέρμα γιάτον Άτταλο , ενώ ο ίδιος στο 89΄ σημάδεψε το δοκάρι της ροδίτικης ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του Μεγάλου Πεύκου, Βανδώρος , στο 85'  απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σπάρταλης.
11ος όμιλος
ΠΑΟ Λουτράκι – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 4-2
Άτταλος Ν. Περάμου – Ιαλυσός 2-1

Η Βαθμολογία
(Επι 4 αγώνων )

1
ΠΑΟ Λουτρακίου
9-2
12
2
Ιάλυσος Ρόδου
6-4
6
3
Άτταλος Νέας Περάμου
3-6
4
4
Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου
2-8
1