Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση Νίκης στο Ξυλόκαστρο γιά τον Ηλία Ανδρικόπουλο


 Την κεντρική του ομιλία στο Ξυλόκαστρο πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με τον συνδυασμό "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ηλίας Ανδρικόπουλος . Η ομιλία του κ. Ανδρικόπουλου έγινε στην κατάμεστη από τον κόσμο πλατεία του Αγίου Βλασίου όπου ο επικεφαλής της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" ανέπτυξε τους στόχους και τα σχέδια του συνδυασμού του για το μέλλον του Δήμου για την επόμενη πενταετία.

 
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος στο  χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε από καρδιάς για την μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του οι Δημότες Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης και υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει να κάνει με την ισόρροπη ανάπτυξη, τη συνοχή και την ισοτιμία των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Βασικοί άξονες στην παραπάνω προσπάθειά μας θα είναι ανάφερε ο κ. Ανδρικόπουλος:

• Η συμμετοχή των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων,
• Η Διαφάνεια,
• Η Ανθρωπιά και
• Η Αξιοκρατία 

Σήμερα Παρασκευή 16/5  ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ανδρικόπουλος θα πραγματοποιήση στο Εκλογικό Κέντρο Δερβενίου. την τελευταία κεντρική προεκλογική του ομιλία όπου θα παρουσιάση τους στόχου του συνδυασμού του και θα παρουσιάση τους Υποψηφίους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του.