Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το τραγούδι της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014



Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το τραγούδι που θα συνοδέψει τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Πρόκειται για το "Come on Brazil" των "Zante Dilemma".

Η ανακοίνωση

"Με το νέο τραγούδι των αντιστάρ Zante Dilemma 'COME ON BRAZIL' θα ταξιδέψει στη μακρινή Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελο η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας.
'Το COME ON BRAZIL είναι αφιερωμένο στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας και έχει διπλό μήνυμα', δήλωσε ο επικεφαλής των Zante Dilemma Κώστας Εφέπουλος και συμπλήρωσε: 'Πρώτον να έχει η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου επιτυχίες στο παγκόσμιο κύπελο, οι οποίες θα δώσουν χαρά στους Έλληνες που πλήττονται τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση.
Και δεύτερον το τραγούδι αυτό με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τα προβλήματα που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλες τις γωνιές του πλανήτη'.
Το τραγούδι 'COME ON BRAZIL' συνοδεύεται από video clip, το οποίο ήδη... ταξιδεύει από τη χώρα μας για να φτάσει μέχρι τις μακρινές Φαβέλες της Βραζιλίας, αγγίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο , οι οποίοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και της ανέχειας.
Το video, που γυρίστηκε στην Ζάκυνθο, αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα της κρίσης που βιώνει η Ελλάδα και το σενάριο είναι βασισμένο σε πραγματικά πρόσωπα και παράλληλες καταστάσεις που έχουν άμεση σχέση με τη παγκόσμια κρίση.
Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε και το κίτρινο, δυο χρώματα που εκπροσωπούν την Ελλάδα και τη Βραζιλία αντίστοιχα.

Το video του τραγουδιού έχει ανέβει ήδη στο youtube και έχει δεχτεί χιλιάδες επισκέψεις.


nooz.gr