Σάββατο 3 Μαΐου 2014

17 μονάδες μπροστά τον Β. Μιχαλολιάκο δίνει δημοσκόπηση στον Πειραιά

17 μονάδες μπροστά τον Β. Μιχαλολιάκο δίνει δημοσκόπηση στον Πειραιά
Αμβλύνεται η ανησυχία στις τάξεις της ΝΔ σχετικά με την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τον δήμο του Πειραιά, καθώς δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 17 μονάδων στον «γαλάζιο» υποψήφιο, έναντι του Γιάννη Μώραλη. 
Το εκλογικό επιτελείο της ΝΔ, ανησυχούσε σχετικά με το «ερυθρόλευκο» ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη και το κατά πόσο θα μπορούσε να επηρεάσει τους ψηφοφόρους στον δήμο. Ωστόσο η δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα, δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον κ. Μιχαλολιάκο.
Στην ερώτηση επιλογής του υποψηφίου που θα ψήφιζαν οι ερωτώμενοι εάν είχαμε την επόμενη Κυριακή Δημοτικές Εκλογές και έπρεπε να επιλέξουν μόνο έναν από τους υποψηφίους, ο κ. Μιχαλολιάκος (37,1%) προηγείται με διαφορά 17,3 ποσοστιαίων μονάδων από τον κ. Μώραλη που συγκεντρώνει 19,8%.
Ο κ. Θοδωρής Δρίτσας λαμβάνει 11,5% στην πρόθεση ψήφου των δημοτών του Δήμου Πειραιώς, ενώ ο κ. Κούζηλος και η κ. Παντελάκη συγκεντρώνουν ποσοστό της τάξης του 3,8%. Ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά, ο κ. Βουράκης, ο κ. Διαβολάκης και ο κ. Καλογερογιάννης,.
Σημειώνεται ότι το 18,3% των ψηφοφόρων δηλώνει αναποφάσιστο, ενώ το 2,2% προσανατολίζεται στο Λευκό ή Άκυρο.

 sofokleousin.gr