Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! - Ντροπή και μόνο ντροπή για μια ακόμη φορά...



Το ελληνικό ποδόσφαιρο ντροπιάζεται για πολλοστή φορά και όπως αποδεικνύεται το βαρέλι δεν έχει πάτο... Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του ματς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν ψάρια (γάβρους συγκεκριμένα) στον πάγκο των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να προκαλέσει «πόλεμο»....
Ο Μάνταλος αποφάσισε να φύγουν οι ομάδες για τα αποδυτήρια κι ακολούθησαν διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων. Ο Καβαλιώτης διαιτητής έδωσε εντολή να αντικατασταθεί ο πάγκος του Ολυμπιακού, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη άμεσα δυνατό κι έτσι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν 90 λεπτά!
Άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με απορρυπαντικά, σκούπες, νερά, άζαξ κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να καθαρίσει ο πάγκος, όμως η μυρωδιά δεν έλεγε να φύγει. Ο Σαββίδης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστώσει από κοντά τι ακριβώς γίνεται και δεν ξεκινά το παιχνίδι και στο τέλος βρέθηκε να υβρίζεται με τον Θεοδωρίδη!
Ζήτησαν οι παρατηρητές της ΕΠΟ από τον Μάνταλο να βγει να επιθεωρήσει τους πάγκους και να κρίνει αν μπορεί να καθίσει η αποστολή του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο Καβαλιώτης διαιτητής ήταν ανένδοτος και ζητούσε να αλλάξει ο πάγκος! Μετά από 50 λεπτά βγήκε ο Καβαλιώτης ρέφερι και είπε στους ανθρώπους των δυο ομάδων: «Πρόθεσή μου είναι να ξεκινήσω το ματς, αλλά δεν το κάνω αν δεν αλλαχθούν οι πάγκοι!».
Τελικά ο Μάνταλος πήρε διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ωστόσο, προειδοποίησε ότι με το παραμικρό θα διακόψει οριστικά το ματς...
ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ TOY ΣΑΛΙΝΟ
Μετά τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, οπαδός του ΠΑΟΚ επιστράτευσε μέχει και… μπανάνες!
Σε μία άκρως ρατσιστική ενέργεια κάποιος προφανώς ανεγκέφαλος πέταξε μπανάνα στον Σαλίνο, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχε κερδίσει φάουλ από τα δεξιά στο 2'.

Ο Βραζιλιάνος εκνευρίστηκε και την πέταξε πίσω στην εξέδρα, ενώ αμέσως ακολούθησε ένταση μεταξύ των παικτών και με τους Τζαβέλα – Μπονγκ να... μαλλιοτραβιούνται.
Για την ακρίβεια ο Ελληνας αριστερός μπακ έπιασε από τα μαλλιά τον αριστερό αμυντικό των Πειεραιωτών. Ακολούθως μπήκαν στη μέση πιο ψύχραιμοι παίκτες και το… επεισόδιο έληξε.

Οι μπουνιές στη φυσούνα

Απαράδεκτα πράγματα έγιναν στην Τούμπα με τη λήξη του ημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να αμύνονται μετά από επίθεση οπαδών των γηπεδούχων.
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Οι μπουνιές στη φυσούνα (photos) | onsports.grΜε το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μάνταλο, υπήρξε εισβολή οπαδών στην Τούμπα. Η… ελπίδα όλων να έχουν εισέλθει για να πανηγυρίσουν την πρόκριση του ΠΑΟΚ, γρήγορα έσβησε, καθώς οι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» επιτέθηκαν σε παίκτες και παράγοντες του Ολυμπιακού, με το ξύλο στη φυσούνα να είναι ανελέητο.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τους Βαλντές και Τσόρι να δέχονται αρκετά χτυπήματα και τον Πιέρ Ισά με τον Γιάννη Βρέντζο να προσπαθούν να προστατέψουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, παίζοντας… ξύλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!