Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Γρ. Ζαφειρόπουλος: Το μήνυμα της Ελλάδας που επιστρέφει

Grigoris-Zafeiropoulos
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση, με αφορμή τη συμμετοχή του στην κρίσιμη για την Κεντροδεξιά εκλογική μάχη του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:
“Η Ελλάδα που βγαίνει από την κρίση, και διεκδικεί ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις, πρέπει να έχει ισχυρή παρουσία και ηχηρό λόγο στην Ευρώπη.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δική μου υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, σε ένα ψηφοδέλτιο με πολύ άξιες και άξιους συνυποψήφιους.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η κατεξοχήν ευρωπαϊκή παράταξη του τόπου μας. Η παράταξη που πήρε διαχρονικά τις μεγάλες εθνικές πρωτοβουλίες, και συνέδεσε τη διαδρομή της πατρίδας μας με την κοινή διαδρομή των υπόλοιπων ευρωπαϊκών λαών.
Σήμερα, καλούμαστε και πάλι να δώσουμε νικηφόρα μια τέτοια σημαντική μάχη, προκειμένου να μην πάνε χαμένες οι θυσίες της ελληνικής κοινωνίας και με στόχο την διατήρηση της σταθερής πορείας της χώρας μας και της Ευρώπης προς ένα καλύτερο μέλλον.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την τιμή και την εμπιστοσύνη να συμμετέχω στο ευρω-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας μου την δυνατότητα να αξιοποιήσω την εμπειρία 20 ετών στον χώρο της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και την γνώση του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι μέσα από την επταετή συμμετοχή μου στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να δώσουμε το μήνυμα της Ελλάδας που επιστρέφει στο ρόλο του πρωταγωνιστή των Ευρωπαϊκών εξελίξεων.
Και οι Έλληνες μπορούμε να προσδοκούμε ότι θα έχουμε λόγο και παρέμβαση στη διαμόρφωση της Ευρώπης του μέλλοντος.
Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ”.