Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Σ.Ε.Γ.Ε.Σ: Κανένα παιγνίδι με την λειτουργία των επιχειρήσεων της Κορίνθου



Δελτίο τύπου

     Το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. ενημερώνει τα μέλη του ότι, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον κλάδο της Εστίασης, να παίζει με την λειτουργία των επιχειρήσεων της Κορίνθου, αλλά και με την αξιοπιστία των υπηρεσιών που με αγώνα και κόπο παρέχουμε.
     Όσοι δεν έχουν επιχειρήσει δεν έχουν με αγωνία καθημερινά, μέρα νύχτα, σταθεί δίπλα στον κόσμο, τους εργαζόμενους και τις αντιξοότητες επιβίωσης των επιχειρήσεων, δεν μπορούν και δεν τους επιτρέπουμε να χρησιμοποιούν τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, ως σκαλοπάτι αλλότριων επιδιώξεων.
     Δεν είναι δυνατόν να συντελεσθεί οποιαδήποτε δράση αναψυχής, εκδήλωση, συγκέντρωση ή Τουριστική διεργασία, χωρίς την αρωγή και την συμμετοχή των καταστημάτων Εστίασης. Δεν υπάρχει καμία επιτυχία εξέλιξη και θετικό αποτέλεσμα σε κοινωνικό, επιχειρηματικό ή οικονομικό επίπεδο.
     Ενημερώνουμε  τους Δημότες της Κορίνθου, τους επαγγελματίες μέλη του Κλάδου, αλλά και όλους τους άλλους επιχειρηματίες ότι : κανείς δεν μας έχει καλέσει, ενημερώσει και ζητήσει την αρωγή μας, για την περίπτωση επίσκεψης Τουριστών μέσω κρουαζιέρας, δεν γνωρίζουμε επίσημα από τον αρμόδιο φορέα μας το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ το παραμικρό (εθνικότητα, αριθμό, συνήθειες, απαιτήσεις, πρόγραμμα, ωράρια, κλπ).            
     Καθιστούμε υπεύθυνο όποιον σκοπίμως ή με παραλήψεις του, επιφέρει χάος και αναστάτωση στα καταστήματα ή την εξυπηρέτηση πελατών-Τουριστών, μαζικά επισκεπτόμενων τα καταστήματα στις περιοχές μας.

     Το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. καλεί τα μέλη του να είναι όπως άλλωστε είναι πάντοτε έτοιμοι, να προσφέρουν την επαγγελματική αρτιότητα αλλά και την ψυχική τους διάθεση, σε κάθε περίπτωση συνέχισης και εξέλιξης της ζωής του τόπου. Καλούμε τα μέλη μας να είναι σε επαφή με το μόνον φορέα που ενδιαφέρεται και προστατεύει την λειτουργία τους το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ..
Για το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.
Το γραφείο τύπου