Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η ΝΔ κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με «μόνη» υποψήφια τη Ρόδη Κράτσα;


kratsa-mega
Η κα Κράτσα έχει αυτοανακηρυχτεί με τη σύμφωνη γνώμη του κόμματός της, ως υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ. Και ως τέτοια εμφανίζεται στα κανάλια.
Οι υπόλοιποι 40 και κάτι της λίστας …αγνοούνται. Εκτός από αυτούς (βλ. Κρανιδιώτης) που μπαίνουν και βγαίνουν από την ακόμη άγνωστη λίστα, ανάλογα με την επικαιρότητα.

Η «επίσημη» ΝΔ, πιστή σε μία κομματική πολιτική που δημιουργεί προβλήματα συνοχής ανάμεσα στα στελέχη της, επιβραβεύει αυτούς που ονομάζονται προβεβλημένα στελέχη ή τους μεγαλο-δημοσιογράφους που θέλουν να γίνουν γαλάζιοι μαχητές της ευρωβουλής, με την σιωπηρή αποδοχή του αυτοπροσδιορισμού τους ως «υποψήφιοι ευρωβουλευτές».

Η στάση δύο ταχυτήτων και μαγειρεμάτων, συνεχίζεται αμείωτη.

Η πραγματική ΝΔ, όμως έδωσε το στίγμα της, στην εκδήλωση Κουμουτσάκου, δια της απουσίας της. Δήμαρχοι, βουλευτές και υπουργοί έλλειπαν από την επικοινωνιακή (χαμένη) μάχη της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής.

Μέγαρο Μαξίμου και Συγγρού (ίσως) έλαβαν ένα ακόμη μήνυμα πως πρέπει επιτέλους να ανακοινώσουν μία λίστα όλων των υποψηφίων και όχι να «επιτρέπουν» σε κάποιους να περιφέρονται στα κανάλια δημιουργώντας επικοινωνιακό προβάδισμα.
Ή μήπως, Μέγαρο Μαξίμου και Συγγρού, προσπαθούν να δείξουν τα 4-5 ονόματα που επιθυμούν να εκλεγούν;;
Ούτε που τους απασχολεί πως όλα τα άλλα κόμματα έχουν ανακοινώσει τους υποψηφίους τους..
Καλό Πάσχα.. και έτσι όπως πάνε και καλό καλοκαίρι..

Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης
για το www.news4all.gr