Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Με υπηρεσιακό δίδυμο την Κυριακή η ΑΕΜ στο ματς με την Κόρινθο

Μεσολόγγι: Με υπηρεσιακό δίδυμο την Κυριακή | onsports.gr
Δεν θα προσληφθεί προπονητής στο Μεσολόγγι ως την Κυριακή και στον πάγκο της ομάδας στο ματς με την Κόρινθο θα κάνουν ως υπηρεσιακό δίδυμο οι Γιώργος Πετσίνης και Γιώργος Χρήστου, μετά από το συναινετικό "διαζύγιο"  με τον τεχνικό Ανδρέα Σκούνα
Αυτό ανακοίνωσε στους παίκτες ο πρόεδρος της ομάδας Διονύσης Βισβίκης, ενώ τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για την παραμονή της ΑΕΜ στην κατηγορία. Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, φαβορί φαντάζει ο Ανδρέας Ζήκος, ο οποίος την Τετάρτη βρέθηκε στο Μεσολόγγι για να συζητήσει με τη διοίκηση.
 Στο μεταξύ «βολές» κατά του αποχωρήσαντα προπονητή Ανδρέα Σκούνα  εξαπέλυσε ο πρόεδρο της ΑΕ Μεσολογγίου Διονύσης Βισβίκης.
Η απόφαση του Δημήτρη Σκούνα να αποχωρήσει από την ΑΕ Μεσολογγίου έγινε μεν αποδεκτή από τη διοίκηση της ομάδας, όμως με τοποθέτησή του ο πρόεδρος του συλλόγου, Διονύσης Βισβίκης, καταφέρεται εναντίον του αποχωρήσαντα προπονητή επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος και οι παίκτες δεν θα πηδήξουν από το καράβι.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Περίμενα να μάθω τους λόγους παραίτησης του προπονητή της ομάδας. Με έκπληξη διάβασα ότι σήμερα ο κ. Σκούνας διαπίστωσε ότι η ομάδα δεν έχει μπάλες και υποδομή για προπόνηση. Θα του θυμίσω ότι ερχόμενος στην ΑΕΜ είχε πει σε όλους μας ότι το αθλητικό υλικό της ομάδας είναι ανώτερης κατηγορίας και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε αστείες δικαιολογίες για να εξηγήσει την παραίτηση του. Τώρα, όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα, σίγουρα υπάρχουν, άλλα καθημερινά παλεύουμε και τα λύνουμε και να θυμίσω στον κ. Σκούνα ότι πριν 15 ημέρες που οι παίχτες πληρώθηκαν έναντι οφειλών, αυτός απαίτησε και εξοφλήθηκε και τον μήνα Απρίλιο (εξοφλημένος μέχρι και 20 Απριλίου).
Κύριε Σκούνα, εγώ προσωπικά και οι παίχτες της ομάδας δεν θα πηδήξουμε από το καράβι, όπως έκαναν αρκετοί γιατί είναι γνωστό ποιοι πηδάνε από το καράβι και θα παλέψουμε για την σωτηρία της ΑΕΜ όπως κάναμε και τον Δεκέμβριο, που την ομάδα την ενισχύσαμε με ποδοσφαιριστές ανώτερης κατηγορίας, τους οποίους σε συνδυασμό με την άρτια υποδομή και λειτουργία της ομάδας καταφέρατε να διαχειριστείτε με επιτυχία και να φτάσει η ΑΕΜ να διεκδικεί την σωτηρία της. Δεν αμφισβητώ το έργο σας, αλλά η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι σε συνδυασμό με τους αστείους λόγους παραίτησής σας, με γεμίζουν ερωτηματικά και με κάνουν να σας ευχηθώ στην επόμενη ομάδα σας να βρείτε και μπάλες, αλλά και να έχετε μόνο τον ρόλο του προπονητή και κανέναν άλλο... Και ο νοών νοείτω...
ΥΓ: Για τις 20 ημέρες που έχετε πρΟσον αφορά το θέμα του προπονητή, φαβορί φαντάζει ο Ανδρέας Ζήκος, ο οποίος την Τετάρτη βρέθηκε στο Μεσολόγγι για να συζητήσει με τη διοίκηση.

 Η 24η  αγωνιστική  του 4ου ομίλου:
ΑΕ Μεσολογγίου-Κόρινθος
Μεσσηνιακός-Παναρκαδικός
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Πανναυπλιακός
ΑΕ Καραϊσκάκης-Ατρόμητος Αχαΐας
Αχαϊκή-Εθνικός Σαγέικων
ΑΕ Ερμιονίδας-ΠΦΟ Πανόπουλου
Παναργειακός-ΠΑΟ Βάρδας
Καλαμάτα-Αρης Αιτωλικού