Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η “ομάδα Παπανδρέου” που ετοιμάζεται να πάρει πίσω το ΠΑΣΟΚ

George-Papandreou-Greek-PM
Τα διαδοχικά άρθρα και ρεπορτάζ των “Υστερόγραφων” για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή και να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, μέσα από την ανατροπή του Ευάγγελου Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνει σημερινό ρεπορτάζ του “Έθνους της Κυριακής”.
Η Φώφη Γιωτάκη, η οποία υπογράφει το ρεπορτάζ, αναφέρεται στον οδικό χάρη της επιστροφής του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ αξίζει να σταθεί κανείς στην ομάδα των παπανδρεϊκών που ετοιμάζεται να δώσει τη μεγάλη μάχη για τα κλειδιά της Χαριλάου Τρικούπη.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Έθνους της Κυριακής”, δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου βρίσκονται η Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο Γιώργος Ελενόπουλος και ο Γ. Τζουτζουράκης, ενώ ενεργό ρόλο στο οργανωτικό κομμάτι διατηρεί ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης.
Από την ομάδα που τον βοήθησε να κερδίσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια την πρωθυπουργία, ο Γιώργος Παπανδρέου διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του, ενώ από τη νεώτερη γενιά βουλευτών ο Θάνος Μωραϊτης είναι εκείνος που έχει το προβάδισμα.

ysterografa.gr