Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Ερυθρόλευκο» γλέντι στα αποδυτήρια



O Ολυμπιακός έφτασε στη μαθηματική εξασφάλιση του 41ου τίτλου του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά το 2-0 επί του Πανθρακικού και οι παίκτες του γιόρτασαν τον τίτλο στα αποδυτήρια.
Η απουσία κόσμου, μιας και η αναμέτρηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών, δεν «επέτρεψε» στους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα, αλλά το έκαναν στα αποδυτήρια.

Χοροί, τραγούδια, μπουγέλο ήταν τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της γιορτής, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και ο Μάικλ Ολαϊτάν, που ήταν στο γήπεδο και στη συνέχεια πήγε να συγχαρεί τους συμπαίκτες του.
Oι παίκτες κρατούσαν μια φανέλα που έγραψε «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» στη θέση του ονόματος και τον αριθμό 41, ο Μέγερι... προφητικά έδειχνε τη δική του φανέλα με το Νο 42, ο Μασάντο φόρεσε μια περούκα με μαλλί ράστα και πανηγύριζε δίπλα στον Μπονγκ, ενώ οι περισσότεροι παίκτες είχαν φορεμένες τις φανέλες τους με το όνομα να φαίνεται στο στήθος
Οσο για τις φωτογραφίες; Από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο instagram αλλά και του Νέλσον Βαλντέζ, υπάρχει μία «γεύση» από το τι έγινε!
Γενικά, πάντως, οι εκδηλώσεις ήταν... συγκρατημένες, καθώς ακολουθεί το ιστορικό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη (19/3) στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί που ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League
sentragoal.gr