Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXQUhR0HtwhRyug5JqnuFcNQw1LTBmnmUaiJ3vaJ0yDgKvOkbXi9WLieqtCugFl8ROJolngcbyCpShBEuECkgz1-2UMe-0fPHbuYpQwcf59BCfFjbjjuK10zS8TWCijae6fysVhZm6Cf7_/s1600/football.jpg 
Πέντε αγωνιστικές υπολείπονται για τη λήξη του φετινού... μαραθωνίου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας όπου αναμένεται σκληρή μονομαχία στην κορυφή μέχρι τέλους για την τελική επικράτηση. Αντίπαλοι στην επικράτηση αυτή, ο έχων το προβάδισμα  στη βαθμολογία ΑΟ Λουτρακίου , με 66 βαθμούς και ο Παννεμεατικός που ακολουθεί στους -4 βαθμούς και οποίοι «συγκρούονται» , στο «Θώδειο» στάδιο το Σάββατο . Η μονομαχία των δύο αντιπάλων για την τελική επικράτηση για τίτλο και άνοδο, αναμένεται  μέχρι τέλους συγκλονιστική. Δεν αποκλείεται ό πρωταθλητής ν’ αναδεχθεί την τελευταία (30η) αγωνιστική και ο τίτλος να κριθεί στο πόντο.
Αλλά ας δούμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των δύο μονομάχων:
Ο ΑΟ Λουτρακίου έχει να αντιμετωπίσει τις ομάδες: Παννεμεατικό εντός ( 26η), Πέλοπα Κιάτου εκτός (27η), Αγίους Θεοδώρους εντός (28), Πανσολυγειακό εκτός (29η) και Αστέρα Δερβενίου εντός (30η).
Ο Παννεμεατικός έχει να αντιμετωπίσει τις ομάδες: ΑΟ Λουτρακίου εκτός (26η), Ηρακλή Ξυλοκάστρου εντός (27η) Κύψελο εντός (28) Πέλοπα Κιάτου εκτός (29η) και Αγίους Θεοδώρους εντός (30η).
Η «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» διενεργούν δημοκοπική έρευνα  με τα ερωτήματα:
1) Ποία ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια  στην Α1 κατηγορία Κορινθίας;
2) Ποία η βαθμολογική διαφορά  Πρωταθλήτριας ομάδας από τη δευτευρααθλήτρια;
3) Πιστεύεται  ότι ο Πρωταθλητής  Κορινθίας θα κερδίσει την άνοδο του στην Γ’ Εθνική; Και
4) Θα παραμείνει  η Κόρινθος στην Γ Εθνική ή θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα;

H ψηφοφορία στο επάνω δεξιό μέρος της ιστοσελίδας μας