Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση αγροτών στο Γύθειο παρουσία Τατούλη & Πατριανάκου.

Συγκέντρωση αγροτών στο Γύθειο παρουσία Τατούλη & Πατριανάκου
Την Δευτέρα 17 Μάρτη 2014 στον κόμβο Μαραθέας ,στο Γύθειο, διοργανώθηκε μία ειρηνική συγκέντρωση από την Συντονιστική Επιτροπή των αγροτικών μπλόκων Λακωνίας. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Οι Λάκωνες αγρότες συντονισμένα και δυναμικά και σεβόμενοι τον εορταστικό χαρακτήρα της ημέρας, έστειλαν ενα ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας σε όσους κυβερνητικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες σταμάτησαν και ανταλλάξαμε απόψεις.
Μεταξύ άλλων αξίζει να σημειωθεί ότι μείναμε άναυδοι ακούγοντας κάποιους να λένε ότι δεν ήξεραν, άλλους με περισσή υπεροψία να μας λένε για κάτι που έχει ήδη ψηφιστεί να πάμε στα γραφεία τους να το συζητήσουμε και άλλους να έχουν μεν προτάσεις τις οποίες βέβαια ΘΑ γίνουν.

Εν τω μεταξύ στις 20 του μήνα καλούνται οι αγρότες να ξεκινήσουν τις δηλώσεις ΦΠΑ κλπ. Θεωρούμε δε εξίσου σημαντική την ελειπή ενημέρωση απο τα Μ.Μ.Ε για το συμβαίνει στον αγροτικό τομέα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε λογική παζαριού ,δεν θέλουμε να μην φορολογούμαστε. Θέλουμε απλά ενα δίκαιο και προσαρμοζόμενο στην ιδιαιτερότητα του αγροτικού επαγγέλματος φορολογικό νομοσχέδιο.
Θέλουμε να γίνει κατανοητό προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το πάγιο αίτημά μας είναι να ''παγώσει'' το νομοσχέδιο και να συμμετέχουμε και εμείς στην διαμόρφωσή του. Δεν γίνεται πάλι να γίνεται κάτι για εμάς χωρίς εμάς.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


isthmos.gr